Επίθεση με πυροβολισμούς σε κατάστημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης στην Κυπαρισσία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας ηλικιωμένος άνδρας μπήκε σε κατάστημα ειδών τεχνολογίας που βρίσκεται επί της οδού Ελ. Βενιζέλου στην Κυπαρισσία και μετά από λεκτική διένεξη έφυγε και επέστρεψε κρατώντας ένα όπλο (πληροφορίες κάνουν λόγο για περίστροφο). Στόχευσε κατά του 39χρονου υπαλλήλου του καταστήματος και τον πυροβόλησε. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με βάση τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο ηλικιωμένος πυροβόλησε τον υπάλληλο επειδή ο τελευταίος τού ζήτησε να φορέσει μάσκα. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό στη συνέχεια, ο δράστης τσακώθηκε με το θύμα του για έναν λογαριασμό κινητής τηλεφωνίας. Αρχικά, ο ηλικιωμένος διαφώνησε με το ποσό που έπρεπε να πληρώσει για το κινητό τηλέφωνο. Ο άτυχος νέος όμως του εξηγούσε πως δεν μπορούσε να κάνει κάτι ο ίδιος για αυτό, ούτε να αλλάξει το πρόγραμμά του. Ο ηλικιωμένος έφυγε από τον χώρο θυμωμένος και επέστρεψε λίγη ώρα αργότερα κρατώντας στο χέρι ένα όπλο. Με αυτό σημάδεψε τον νεαρό στην κοιλιακή χώρα και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ.

Εν τω μεταξύ, στο κατάστημα προκλήθηκε αναστάτωση και ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση και δυστυχώς λίγο αργότερα υπέκυψε, ενώ ο δράστης τελικά παραδόθηκε στο Α.Τ. Τριφυλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: gargalianoionline.gr
Φωτογραφίες: gargalianoionline.gr, eleftheriaonline.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης