Συμβουλές της ΕΥΑΘ με αφορμή την πρόγνωση για κύμα ψύχους τις επόμενες ώρες

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου 2019, 15:06
Συμβουλές της ΕΥΑΘ με αφορμή την πρόγνωση για κύμα ψύχους τις επόμενες ώρες
Ανακοίνωση με την οποία υπενθυμίζει στους καταναλωτές της την ανάγκη να ελέγξουν και να προφυλάξουν τα δίκτυα ύδρευσής τους από την παγωνιά, εξέδωσε η ΕΥΑΘ, με αφορμή την πρόγνωση για κύμα ψύχους τις επόμενες ώρες.

Συνιστάται, λοιπόν, στους πολίτες να ελέγξουν τα υδρόμετρα, τις βρύσες των μπαλκονιών και τις εξωτερικές σωληνώσεις τους και να φροντίσουν να τις μονώσουν εξειδικευμένοι τεχνίτες. Επίσης, να επιβεβαιώσουν ότι οι διακόπτες των εσωτερικών τους δικτύων υδροδότησης ανοιγοκλείνουν κανονικά και ότι οι υδρορροές στα μπαλκόνια και τις ταράτσες τους είναι καθαρές από φύλλα και σκουπίδια.

Περισσότερες πληροφορίες για γενική προστασία από την παγωνιά είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr).

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι οι βλάβες που αφορούν στην ΕΥΑΘ (η εταιρεία είναι υπεύθυνη για βλάβες μέχρι του σημείου σύνδεσης των κεντρικών αγωγών με τα ιδιωτικά δίκτυα των οικοδομών) δηλώνονται τηλεφωνικά στο 11124 και ηλεκτρονικά στο www.eyath.gr.

Πηγή: thestival.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου 2019, 15:06