Για συμβόλαιο θανάτου κάνει λόγο η αστυνομία, σχετικά με το χθεσινό αιματηρό περιστατικό στον Πειραιά με θύμα έναν άνδρα περίπου 50 ετών, τον Π.Σ., γνωστό ως «Παναγή», και δράστες δύο άγνωστα άτομα.

Οι δράστες έστησαν καρτέρι θανάτου στο θύμα τους την ώρα που έμπαινε στην πολυκατοικία όπου διέμενεΌλα ξεκίνησαν γύρω στις 21.30 στα Μανιάτικα. Οι δράστες πλησίασαν το θύμα που βρισκόταν στη συμβολή των οδών Κατσαντώνη και Ψαρών και εν συνεχεία το πυροβόλησαν στο κεφάλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως ανέπτυξαν ταχύτητα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Το όχημα βρέθηκε περίπου 500-600 μέτρα πιο μακριά από τον τόπο της δολοφονίας, με τους αστυνομικούς να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Από την ΕΛ.ΑΣ. εκτιμάται επίσης πως στο έγκλημα συμμετείχε τσιλιαδόρος, ο οποίος ειδοποίησε τους εκτελεστές όταν ο 52χρονος αποβιβάστηκε από τη μοτοσυκλέτα του.

Σημειώνεται ότι οι δράστες έστησαν καρτέρι θανάτου στο θύμα τους την ώρα που έμπαινε στην πολυκατοικία όπου διέμενε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

 


 

Είχε απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν

Το θύμα κατά το παρελθόν είχε κατηγορηθεί για ληστείες και εκβιασμούς, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι διατηρούσε σχέσεις με ανθρώπους της νύχτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος είχε πέσει και πάλι θύμα δολοφονικής απόπειρας στο παρελθόν, και συγκεκριμένα το 2010, όταν άγνωστοι τον πυροβόλησαν στο κεφάλι, ωστόσο είχε καταφέρει να ζήσει.

Το όνομά του είχε εμπλακεί και σε υποθέσεις ληστειών στο νησί της Κεφαλονιάς, όπου είχε μετακομίσει μετά την απόπειρα, ενώ στη Σπάρτη είχε δεχθεί σήμα από την Τροχαία προκειμένου να σταματήσει σε τυχαίο έλεγχο και ο ίδιος μαζί με έναν συνεργό του άρχισαν να πυροβολούν με καλάσνικοφ κατά των αστυνομικών.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης