Σήμερα, Τετάρτη 5 Μαΐου, στις 9 το πρωί, αναμένεται να περάσει την πόρτα του ανακριτή για να απολογηθεί ο 32χρονος δράστης που κατηγορείται ότι σκότωσε τον 60χρονο υπάλληλο του Κέντρου Υγείας Καλυβίων τον περασμένο Δεκέμβριο.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ο δράστης λίγες ημέρες μετά την ανθρωποκτονία διέφυγε στην Αλβανία για να κρυφτεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλαίσιο συνεργασίας με τις αλβανικές αρχές, ο 32χρονος εντοπίστηκε σε χωριό της Αλβανίας και αφού διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στη χώρα, απελάθηκε στην Ελλάδα, προσήχθη στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και συνελήφθη. Ο δράστης αποδέχθηκε τις πράξεις του, ενώ σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο, ένα στιλέτο και 31 φυσίγγια.

«Μου είχε κάνει μάγια»

«Με έκλεβαν στα κοινόχρηστα μαζί με τη γυναίκα του που ήταν διαχειρίστρια. Μετά όμως μου έκανε μάγια και γι’ αυτό αποφάσισα να τον σκοτώσω. Το όπλο το αγόρασα από το Μενίδι και μετά την δολοφονία το πέταξα», δήλωσε ο 32χρονος δράστης, αφήνοντας έκπληκτους τους αστυνομικούς που αρχικά νόμιζαν ότι έχουν να κάνουν με ένα πολύ «σκοτεινό» κίνητρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης