Συλλήψεις για παράνομη μεταφορά μεταναστών έγιναν τις τελευταίες μέρες στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας και στους νομούς Έβρου και Ροδόπης.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Δ.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής συνέλαβαν έναν 32χρονο για μεταφορά τεσσάρων μεταναστών, με τελικό προορισμό την Καστοριά. Οι μετανάστες είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα από μη νομοθετημένο σημείο ενώ σε βάρος τους εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξάλλου, αστυνομικοί συνέλαβαν στους νομούς Έβρου και Ροδόπης οκτώ διακινητές, οι οποίοι εμπλέκονται σε διαφορετικές υποθέσεις παράνομης μεταφοράς και διευκόλυνσης παράνομης εισόδου μεταναστών. Οι συλλήψεις έγιναν στο πλαίσιο συντονισμένων επιχειρήσεων στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης και σε θαμνώδη περιοχή της Ροδόπης.

Την προανάκριση για τις τέσσερις υποθέσεις ενήργησαν το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου Ορεστιάδας και τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου και Σαπών Ροδόπης.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης