Σύλληψη δύο ατόμων για ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 16 Μαΐου 2021, 22:40
Σύλληψη δύο ατόμων για ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη

Δύο άτομα, ηλικίας 46 και 36 ετών, συνελήφθησαν από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών από στελέχη Γραφείου Ασφάλειας του Λιμεναρχείου Μύρινας και διακριτικής επιτήρησης, εντοπίστηκε Ι.Χ.Ε. όχημα, το οποίο βρισκόταν στο χώρο στάθμευσης του λιμανιού της Θεσσαλονίκης για να επιβιβαστεί σε πλοίο. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν οι δύο συλληφθέντες, οι οποίοι επρόκειτο να ταξιδέψουν με προορισμό τη Λήμνο. Σε σωματική έρευνα που διενεργήθηκε στον 46χρονο βρέθηκε και κατασχέθηκε, στη δεξιά του τσέπη του παντελονιού του, μία πλαστική συσκευασία περιέχουσα φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους δύο γραμμαρίων και τεσσάρων δεκάτων του γραμμαρίου (2,4 γρ.).

Στη συνέχεια με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών «Μπόμπερ» σε έρευνα που διενεργήθηκε στο  όχημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία πλαστική συσκευασία με ηρωίνη σε μορφή βράχου, μικτού βάρους 56,7 γραμμαρίων και μία πλαστική συσκευασία που περιείχε ηρωίνη σε μορφή βράχου μικτού βάρους ενός γραμμαρίου.

 Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, εκτός από τις ναρκωτικές υσίες κατασχέθηκαν το όχημα, δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας και το ηχείο του οχήματος.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 16 Μαΐου 2021, 22:41