Στη σύλληψη ενός άνδρα από τη Δράμα, προχώρησαν οι τοπικές αστυνομικές Αρχές, με την κατηγορία του βιασμού του ανήλικου γιου της συντρόφου του. Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν ο συγκεκριμένος άνδρας κακοποιούσε σεξουαλικά το 15χρονο αγόρι επί 1,5 χρόνο.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο εν λόγω άνδρας είχε απασχολήσει μέσα στην εβδομάδα την Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας, μετά από καταγγελία που έγινε σε βάρος του, για απόπειρα βιασμού ενός 15χρονου, φίλου του θύματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απόπειρα έγινε στην πόλη της Δράμας το βράδυ της Κυριακής των Χριστουγέννων, όταν ο ανήλικος έμεινε το βράδυ στο σπίτι του συμμαθητή του.
Όπως είπε το παιδί στους αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια της βραδιάς και ενώ κοιμόταν, ο σύντροφος της μητέρας του φίλου του προσπάθησε να τον κακοποιήσει σεξουαλικά.

Στάθηκε τυχερός αφού κατάφερε να του ξεφύγει, και όταν επέστρεψε στο σπίτι του μίλησε στη μητέρα του. Από εκεί και πέρα ήταν θέμα χρόνου να περάσει η υπόθεση στα χέρια της αστυνομίας.

Ο 15χρονος εξετάστηκε από ιατροδικαστή και στο πλαίσιο της έρευνας εξετάστηκε και ο 15χρονος φίλος του, ο γιος της συντρόφου του φερόμενου ως δράστη. Ο τελευταίος έχει ζητήσει προθεσμία και θα απολογηθεί τη Δευτέρα στον ανακριτή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης