Ένας 43χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα της Τρίτης στο Άργος από αστυνομικούς, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, στην προσπάθεια των αστυνομικών να πραγματοποιήσουν έλεγχο σε όχημα που οδηγούσε ο 43χρονος και ύστερα από μη συμμόρφωσή του σε σήμα τους, αυτός συνέχισε την πορεία του αναπτύσσοντας ταυτόχρονα μεγάλη ταχύτητα, προκειμένου να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο. Ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς, όπου διαπιστώθηκε ότι ο 43χρονος είχε εγκαταλείψει το όχημα του πλησίον της οικίας του, απορρίπτοντας στο έδαφος, ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -800- γραμμαρίων, η οποία ανευρέθηκε και κατασχέθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από άμεση κινητοποίηση των ανωτέρω αστυνομικών, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Άργους – Μυκηνών, λίγο αργότερα, εντόπισαν τον 43χρονο όπου και συνελήφθη, ενώ κατάσχεσαν και το όχημα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης