Μια απίστευτη υπόθεση βιασμού 12χρονου αγοριού, από  ένα 15χρονο έφηβο, την οποία βιντεοσκοπούσε ένα τρίτο αγόρι ηλικίας 11 ετών, εκτυλίχθηκε στη Θεσσαλονίκη και ήρθε στην επιφάνεια, όταν αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, προχώρησαν στη σύλληψη του πρώτου έπειτα από καταγγελία για την τέλεση βιασμού σε βάρος του δεύτερου. Στο πλαίσιο διερεύνησης της ανωτέρω καταγγελίας του βιασμού σε βάρος ανήλικου, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος δύο συνολικά εμπλεκόμενων ανήλικων καθώς παρών στο δωμάτιο που συνέβαιναν οι αποτρόπαιες πράξεις βρισκόταν κι ένας 11χρονος, ο οποίος τους βιντεοσκοπούσε με κινητό τηλέφωνο. 

Και  τα τρία ανήλικα άτομα, που εμπλέκονται στην υπόθεση είναι Ρομά. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 15χρονος , συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία, ενώ επιπρόσθετα, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας, μαζί με τον ανήλικο δράστη, εντοπίστηκαν και οι γονείς του, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 12χρονου παθόντα και των οικείων του, το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, οι δύο ανήλικοι Ρομά 15 ετών και 11 ετών, τον οδήγησαν στην οικία ενός εξ’ αυτών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου ο ένας προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του, παρουσία του δεύτερου, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια εξανάγκαζαν το θύμα να παρακολουθεί βίντεο με πορνογραφικό περιεχόμενο.

Ακολούθως παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση του ανήλικου παθόντα, ενώ ενημερώθηκε σχετικά και ο Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν το πρωί του Σαββάτου στον αρμόδιο Εισαγγελέα, που τους απήγγελε αντίστοιχα την κατηγορία του βιασμού και της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Η ανακοίνωση της ΓΑΔΘ αναφέρει επί λέξει τα εξής:

«Στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για υπόθεση βιασμού σε βάρος ανήλικου ημεδαπού, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος δύο επίσης ανήλικων εμπλεκόμενων ατόμων και συνέλαβαν το ένα εξ’ αυτών με την αυτόφωρη διαδικασία.

Σύμφωνα με την καταγγελία, απογευματινές ώρες της (30-03-2023), δύο ανήλικοι οδήγησαν τον παθόντα στην οικία ενός εξ’ αυτών, όπου ο ένας προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του, παρουσία του δεύτερου, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια εξανάγκαζαν το θύμα να παρακολουθεί βίντεο με πορνογραφικό περιεχόμενο. Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση του ανήλικου παθόντα, ενώ ενημερώθηκε σχετικά Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης