Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Για ενδοοικογενειακή κόντρα που οδήγησε στην άδικη εμπλοκή του κάνει λόγο ο πρωταγωνιστής -κατά την αστυνομία- του επεισοδίου στη Νέα Σμύρνη με τον τραυματισμό του αστυνομικού, ο επονομαζόμενος και «Ινδιάνος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 30χρονος Ιρακινής καταγωγής αλλά Έλληνας πολίτης με την εντυπωσιακή σωματοδομή ισχυρίζεται πως η εμπλοκή του στο θέμα του τραυματισμού του αστυνομικού προέκυψε από «κάρφωμα» του ίδιου του κουνιάδου του, με τον οποίο βρίσκεται σε ενδοοικογενειακή κόντρα.

Αυτά τουλάχιστον ισχυρίζεται μέσω του δικηγόρου του κ. Παύλου Σαράκη. Επισημαίνεται βεβαίως πως από τα βίντεο και τις φωτογραφίες που υπάρχουν ο «Ινδιάνος» έχει ταυτοποιηθεί από την αστυνομία ως το άτομο που γκρέμισε τον αστυνομικό από τη μοτοσικλέτα.

Πρόκειται για τον νεαρό άνδρα ο οποίος με μία ασύλληπτη ταχύτητα για τον όγκο του ξεφεύγει από τη μάζα των διαδηλωτών στο παρακείμενο παρκάκι και μετά από ένα σπριντ δεκάδων μέτρων καταφέρνει να γραπώσει τον αναβάτη αστυνομικό και, παρά την αντίστασή του και την ορμή της μοτοσικλέτας προς τα εμπρός, να τον ρίξει στο οδόστρωμα. Μιλάμε για εξαιρετικά γυμνασμένο άτομο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη μεριά του, ο δικηγόρος του 30χρονου, Παύλος Σαράκης, μιλώντας στο zougla.gr, ανέφερε πως ο εντολέας του δεν είναι ο άνδρας που φαίνεται στο βίντεο.

«Δεν υπάρχει κανένα αντικειμενικό στοιχείο που να τον εμπλέκει με το περιστατικό με τον αστυνομικό. Δεν έχει καμία σχέση με το πρόσωπο που φαίνεται στις εικόνες να τρέχει και δεν υπάρχει αντικειμενική ταυτοποίηση του εντολέα μου με τον άνθρωπο αυτόν. Πρόκειται να καλέσουμε μάρτυρες να επιβεβαιώσουν πως ήταν στη Δυτική Αττική και θα κάνουμε αίτημα άρσης τηλεφωνικού απορρήτου ώστε να γίνει ο εντοπισμός του στίγματος του κινητού τηλεφώνου για να δείξουμε πού βρισκόταν εκείνες τις ώρες ο εντολέας μας» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά δε την εμπλοκή του πελάτη του, ο κ. Σαράκης τόνισε: «Η εμπλοκή του είναι αποκλειστικά και περιοριστικά από μία μαρτυρική κατάθεση που έχει δώσει ο κουνιάδος του, με τον οποίο έχει οικογενειακές διαφορές ο εντολέας μου, όπως και η αδερφή του και σύζυγος του καταγγέλλοντα. Είναι μια κατάθεση που έχει δοθεί κακόβουλα και με δολιότητα γιατί υφίσταται μία διένεξη ενδοοικογενειακή. Ο μάρτυρας είναι αναξιόπιστος».

Ακούστε τις δηλώσεις του κ. Σαράκη

 

Η κατάθεση που οδήγησε στη σύλληψη του 30χρονου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης