Το βίντεο με τον ιερέα να «αγιάζει» τους πιστούς με τη μάνικα προκάλεσε την άμεση παρέμβαση της επικεφαλής στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας, Αγορής Παπακώστα.

Μπορεί ο ιερέας να ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Συμεών και τους πιστούς για την απαράδεκτη πράξη του, ωστόσο η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας έδωσε εντολή στην αστυνομία να γίνει άμεσα προκαταρκτική εξέταση, ώστε να διαπιστωθεί τυχόν τέλεση αξιόποινων πράξεων από τυχόν υπευθύνους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να υπενθυμίσουμε ότι ο ιερέας Νικόλαος Καρανάσιος, που υπηρετεί στην ενορία του Σ.Σ. Λιανοκλαδίου, ζήτησε δημόσια συγγνώμη μετά τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα.

«Έχοντας διακονήσει στη συγκεκριμένη ενορία ως εφημέριος εδώ και δέκα πέντε (15) περίπου συναπτά έτη και λόγω της αδυναμίας μου να επισκεφτώ και να αγιάσω κάθε σπίτι και κάθε πιστό αυτής, όπως έπραττα ακούραστα τα προηγούμενα έτη την παραμονή της Δεσποτικής Εορτής των Θεοφανίων, λόγω των ισχυόντων περιοριστικών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω μετάδοσης του κορωνοΐου-COVID-19, θέλησα αυθόρμητα με τον τρόπο αυτό να έλθω κοντά στο ποίμνιό μου, το οποίο είχα στερηθεί από τον Νοέμβριο μήνα. Δυστυχώς, όμως, λόγω της εν αγνοία μου δημοσίευσης της εικόνας μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ενέργειά μου αυτή προκάλεσε σκανδαλισμό» αναφέρει ο ιερέας σε δήλωση συγγνώμης που έστειλε στο LamiaReport.

Πηγή: lamiareport

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης