Συγκινητική ιστορία: 75χρονος καρκινοπαθής Ολλανδός ζήτησε να περάσει τις τελευταίες του διακοπές στη Ρόδο

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 17 Μαΐου 2016, 20:50
Συγκινητική ιστορία: 75χρονος καρκινοπαθής Ολλανδός ζήτησε να περάσει τις τελευταίες του διακοπές στη Ρόδο
Μια συγκινητική ιστορία διαδραματίζεται αυτές τις μέρες στη Ρόδο, με πρωταγωνιστή έναν παππού και εγγονό από την Ολλανδία, οι οποίοι ήρθαν στο νησί για να περάσουν τις διακοπές τους.

Το ταξίδι αυτό, ξεκίνησε έπειτα από ερώτημα του εγγονού προς τον 75χρονο παππού του (ο οποίος πάσχει από καρκίνο) να του πει ποια επιθυμία θα ήθελε να του πραγματοποιήσει.

Ο 75χρονος Ολλανδός, εκμυστηρεύτηκε στον εγγονό του, ότι αυτό που θα ήθελε πάρα πολύ ήταν να έρθει στην Ελλάδα και τη Ρόδο για να περάσει τις διακοπές του.

Λίγες μέρες μετά, ο εγγονός του, πήγε και έβγαλε εισιτήρια κλείνοντας έτσι τις διακοπές τους γι αυτές τις μέρες στο νησί.Την ιστορία αυτή εκμυστηρεύτηκαν στον Κώστα Μάτση, που διατηρεί οικογενειακή επιχείρηση (εστιατόριο Πήγασος) στην περιοχή ανάμεσα σε Κρεμαστή και Ιαλυσό ενώ σε επιστολή που έστειλε στη ΡΟΔΙΑΚΗ ο εγγονός του 75χρονου Ολλανδού αναφέρει:

«Ενάμιση χρόνο πριν έμαθα ότι ο παππούς μου έχει καρκίνο και ο γιατρός είπε ότι δεν έχει πολύ χρόνο ακόμα, να ζήσει, οπότε τον ρώτησα ποια ήταν η τελευταία του επιθυμία.

Μου απάντησε ότι ήθελε να πάει στην Ελλάδα και στη Ρόδο για διακοπές. Του έκανα έκπληξη του έφερα τα εισιτήρια, κάνοντας έτσι την επιθυμία του πραγματικότητα.

Στη Ρόδο που είμαστε, τον βλέπω καθημερινά να απολαμβάνει τις τελευταίες μέρες της ζωής του και να χαμογελά και να μου λέει ότι ήταν η καλύτερη έκπληξη της ζωής του 10 φορές τη μέρα!

Δεν θα μπορούσε να μου δώσει καλύτερη ικανοποίηση και μάλιστα μου αναφέρει ότι τον Αύγουστο θέλει πάρα πολύ να έρθει ξανά στη Ρόδο για να δείξει όλες τις ομορφιές της Ρόδου στη γυναίκα του».

Ο 75χρονος, αξίζει να σημειωθεί ότι κατάγεται από το Τίλμπουργκ της Ολλανδίας και ότι δηλώνει κατενθουσιασμένος με τις ομορφιές της Ρόδου που γνώρισε στην διάρκεια της παραμονής του.
Πηγή: rodiaki.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 17 Μαΐου 2016, 20:54