Στην αναζήτηση συμβατού δότη μυελού των οστών βρίσκεται τον τελευταίο μήνα ο Ραφαήλ Στυλιανού από τη Λεμεσό.

Παρά το γεγονός ότι η προσέλευση του κόσμου για δειγματοληψία ξεπέρασε κάθε προσδοκία, δεν έχει εντοπιστεί κάποιος συμβατός δότης για να μπορεί ο Ραφαήλ να μεταβεί στη Γερμανία και να υποβληθεί σε μεταμόσχευση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ραφαήλ διαγνώστηκε με οξεία λευχαιμία την 1η Οκτωβρίου το 2013, ενώ βρισκόταν για σπουδές στην Ελλάδα και μετέβη εσπευσμένα στην Κύπρο καταφέρνοντας να το αντιμετωπίσει με χημειοθεραπείες, επιστρέφοντας στις σπουδές του και πραγματοποιώντας τα όνειρα του.

Ωστόσο, επτά χρόνια μετά ο Ραφαήλ καλείται να φανεί για ακόμη μια φορά δυνατός αναζητώντας δότη μυελού των οστών.

Σε ανάρτηση του ο νεαρός από τη Λεμεσό με θετική σκέψη ευχαρίστησε όλους όσους βρίσκονται δίπλα του και φυσικά τον κόσμο που έχει μεταβεί στα διάφορα σημεία για να δώσει δείγμα. Συγκεκριμένα αναφέρει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ακόμα δεν χάθηκαν οι ελπίδες μου, κάπου εκεί έξω υπάρχει κάποιος η κάποια που θα μου μεγαλώσει ακόμη περισσότερο το χαμόγελο μου, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ. Για τις άλλες επαρχίες μην διστάσετε να με ρωτήσετε»

Η προσπάθειες για εύρεση δότη για τον Ραφαήλ πρέπει να συνεχίσουν και όλοι μας να αφιερώσουμε μόλις ένα λεπτό με την ελπίδα να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τον Ραφαήλ.

Αυτή είναι η ανάρτησή του, στην οποία υπάρχουν όλες οι λεπτομέρειες για δειγματοληψία:

Πηγή: lemesosblog.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης