Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των συμβασιούχων της υπηρεσίας ασύλου αύριο στο υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018, 14:28
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των συμβασιούχων της υπηρεσίας ασύλου αύριο στο υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής
Επίσχεση εργασίας πραγματοποιούν από την περασμένη Δευτέρα περισσότεροι από 100 εργαζόμενοι συμβασιούχοι της Υπηρεσίας Ασύλου, οι οποίοι προχωρούν αύριο σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Οι συμβασιούχοι ζητούν ομαλοποίηση της μισθοδοσίας τους, καθώς, όπως εξηγούν σε ανακοίνωσή τους, παραμένουν τρεις μήνες απλήρωτοι κι έως σήμερα δεν έχουν λάβει απάντηση από το υπουργείο για τα αιτήματά τους. «Εδώ και έναν χρόνο το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής δείχνει συστηματική ασυνέπεια ως προς την καταβολή της μισθοδοσίας μας, θέτοντας μάλιστα καταχρηστικούς όρους στις συμβάσεις εργασίας μας, σύμφωνα με τις οποίες δύναται να καταβάλλονται οι αποδοχές μας, όταν αυτό θα καθίσταται εφικτό από την πλευρά της Διοίκησης - ακόμα και με καθυστέρηση έως έξι μήνες!» σημειώνουν.

Η παράσταση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί αύριο, στις 10 το πρωί, στην πλατεία Κλαυθμώνος και στη συνέχεια τα μέλη του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων Συμβασιούχων Υπηρεσίας Ασύλου θα έχουν συνάντηση με τον υφυπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018, 14:28