Παράσταση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν σήμερα στις 17.00 το απόγευμα έξω από τις εγκαταστάσεις της Δημοτικής ραδιοφωνίας της Αθήνας, τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Τ.Ε.Ρ

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση που ακολουθεί:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όλοι σήμερα Τετάρτη 22/2 στις 17.00 στην συγκέντρωση –διαμαρτυρία έξω από τις εγκαταστάσεις της Δημοτικής ραδιοφωνίας της Αθήνας
Για δεύτερη φορά χθες η διοίκηση του ξενόγλωσσου προγράμματος AIR του δημοτικού ραδιοσταθμού 9,84 επιχείρησε να τρομοκρατήσει το συνάδερφο ηχολήπτη βάρδιας του ραδιοσταθμού προσάγοντάς τον στο Αστυνομικό Τμήμα Πετραλώνων με τη βοήθεια της Άμεσης Δράσης και των ίδιων ψευδών (και προφορικών βέβαια) ασυναρτησιών περί δήθεν «διατάραξης της οικιακής ειρήνης» του ευρισκόμενου σε ακατάσχετο αντεργατικό παροξυσμό διευθυντή του δημοτικού ραδιοφώνου της Αθήνας.
Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο συνάδερφός μας οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα παρεμποδιζόμενος να ασκήσει τα εργασιακά του καθήκοντα από τη διοίκηση του δημοτικού ραδιοσταθμού που ελπίζει με τέτοιες ανεκδιήγητες μεθοδεύσεις να αποφύγει την καταβολή δεδουλευμένων που χρωστά εδώ και πολλούς μήνες. Επ’ αυτού το πόρισμα του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας υπήρξε εξόχως σαφές: οι συνάδερφοι εργάζονται στο ραδιοσταθμό AIR με σχέση εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου και ως εκ τούτου πρέπει να τους καταβληθούν όλα τα οφειλόμενα ποσά που δικαιούνται.
Καλούμε το δήμαρχο της Αθήνας να βάλει φρένο στον ανεξέλεγκτο αντεργατικό κατήφορο της διοίκησης του δημοτικού ραδιοσταθμού που αγγίζει πλέον τα όρια του σουρρεαλισμού.
Εννοείται ότι οι συνάδερφοί μας θα εξακολουθήσουν κανονικά την εργασία τους, αφού ουδείς τους έχει απολύσει και αποζημιώσει.
Το Δ.Σ. της Ε.Τ.Ε.Ρ καλεί σήμερα Τετάρτη 22, στις 17.00 σε συγκέντρωση – διαμαρτυρία έξω από τις εγκαταστάσεις του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού της Αθήνας, Πειραιώς 100, στο Γκάζι.
Κανείς εργαζόμενος μόνος του απέναντι στην εργοδοτική βαρβαρότητα.
Κάτω η ανασφάλιστη και απλήρωτη εργασία.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας
Δημήτρης Καμαρινόπουλος Μαρία Γεωργέα».

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης