Τρόφιμα μακράς διάρκειας, εμφιαλωμένα νερά, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης, θα συγκεντρώνει καθημερινά ο Δήμος Σαρωνικού, στο πλαίσιο της ανάληψης πρωτοβουλίας για αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Αλβανία για τους πληγέντες από τον πρόσφατο καταστροφικό σεισμό.

Τα είδη θα συγκεντρώνονται στο δημαρχείο Σαρωνικού στα Καλύβια, από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 07:30 έως και τις 18:30 και Σάββατο και Κυριακή από τις 10:00 έως και τις 18:00.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, ο δήμος θα φιλοξενήσει τη θεατρική παράσταση «Μέγας Ιεροεξεταστής» με τη Λυδία Κονιόρδου, σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Χατζή, την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου στις 20:30, στο αμφιθέατρο του δημαρχείου στα Καλύβια.

Στον μύθο του Μεγάλου Ιεροεξεταστή (απόσπασμα από τους Αδελφούς Καραμαζόφ), ο Ντοστογιέφσκι εκφράζει τα αγωνιώδη ερωτήματα που τον τυραννούν: ποια είναι τα όρια της ανθρώπινης ελευθερίας, της βούλησης και της πίστης, αλλά και της διαφθοράς. Τον Μεγάλο Ιεροεξεταστή ερμηνεύει σε ένα μονόλογο ηθοποιός Λυδία Κονιόρδου, συνοδεία του Ευγένιου Βούλγαρη που παίζει ζωντανά επί σκηνής γυαλί ταμπούρ.

Πηγή: ΑΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης