Φασιστική επίθεση καταγγέλλει ότι δέχθηκε στα γραφεία της η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Σερρών το βράδυ της Παρασκευής. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
  
Ανήμερα της επετείου της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα και με την επίσημη ανάληψη της πολιτικής ευθύνης από την Χρυσή Αυγή, φασίστες – λαδοβούλγαροι επέλεξαν να επιτεθούν στα γραφεία της τοπικής επιτροπής της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Σερρών. Κινούμενοι στα σκοτάδια, όπως αρμόζει στους απογόνους του Χίτλερ, σχημάτισαν τον αγκυλωτό σταυρό ως υπογραφή στο σύμβολο της Combat 18 (C18), γνωστή οργάνωση για την δολοφονική – φασιστική δράση της στην Ευρώπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι γνωστός ο ρόλος των φασιστικών ακροδεξιών συμμοριών, της Χρυσής Αυγής, της Combat 18 και άλλων, και η σύνδεσή τους με το κράτος και τις δυνάμεις καταστολής που σε αγαστή συνεργασία επιτίθενται σε μετανάστες, πρόσφυγες, απεργούς, αγωνιστές του κινήματος, αριστερούς και κομμουνιστές, ενώ στέκονται προσοχή μπροστά στα αφεντικά και την τρόικα. Η κυβέρνηση, οι κρατικοί μηχανισμοί και η Ελληνική Αστυνομία έχουν την ευθύνη για την δράση των ναζί τραμπούκων.

Ύστερα από το συστηματικό και επιλεκτικό πογκρόμ επιθέσεων της μαύρης αγέλης των φασιστοειδών τις τελευταίες μέρες εναντίον μελών της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α., είναι ξεκάθαρο ότι ο στόχος τους είναι ο κόσμος της μαχόμενης αριστεράς, των κινημάτων και γενικότερα τα αγωνιζόμενα τμήματα του λαού και όχι το κεφάλαιο και οι πολιτικές που διαιωνίζουνε τη φτώχεια και την εξαθλίωση της κοινωνίας. Η προσπάθεια εκφοβισμού και τρομοκρατίας των μελών και φίλων της τοπικής επιτροπής δεν θα περάσει! Να είναι σίγουροι ότι το μέλλον τους βρίσκεται στα λαγούμια των αρουραίων εκεί που τους είχε κατατάξει ο λαός μας μέσα από τις γραμμές της εθνικής αντίστασης με την πρωτοπορία του Ε.Α.Μ. – ΕΛ.Α.Σ. και τους εργατικούς – αντιφασιστικούς αγώνες του μέχρι και σήμερα.

Η τοπική επιτροπή της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Σερρών δηλώνει ότι οι νοσταλγοί του Χίτλερ και υμνητές του ολοκαυτώματος θα συντριβούν από την πάλη του οργανωμένου λαού για την λευτεριά μας από τα δεσμά του κεφαλαίου, ντόπιου και ξένου, της Ε.Ε. και του Δ.Ν.Τ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δυναμώνουμε την αντιφασιστική μας πάλη, δυναμώνουμε τον αγώνα ενάντια στη μνημονιακή βαρβαρότητα και το καπιταλιστικό σύστημα που γεννά και τρέφει το φασισμό.

«Τον φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δεν θα πεθάνει μόνος, ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ»
Φώντας Λάδης

Σέρρες, 18-9-2015
Τοπική επιτροπή
ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Σερρών

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης