Εικόνες ντροπής αντίκρισαν σήμερα το πρωί στο ιερό παρεκκλήσι του Αγίου Μανδηλίου ο ιερέας της Τερπνής και οι αιρετοί του Δήμου Βισαλτίας και συγκεκριμένα οι αντιδήμαρχοι Πολιτικής Προστασίας του δήμου Θεόδωρος Βαδικόλιας και Καθαριότητας Νίκος Πασχαλίδης.

Άγνωστοι χωρίς ιερό και όσιο μετέτρεψαν το παρεκκλήσι σε μπαρ διασκεδάζοντας ως τα ξημερώματα με άφθονο ποτό και μουσική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του δήμου σε απόλυτη συνεργασία με το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νιγρίτας και εθελοντές δημότες προχώρησαν σε καθαρισμό του χώρου, όπως ενημέρωσε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο αντιδήμαρχος Θεόδωρος Βαδικόλιας.

«Εικόνες ντροπής στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Aγίου Μανδηλίου. Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας σε απόλυτη συνεργασία με το ΠΚ Νιγρίτας και εθελοντές δημότες προχώρησε σε καθαρισμό του χώρου. Από εδώ και πέρα ας αναλάβει ο καθένας την ευθύνη που τον αναλογεί !!!!» έγραψε ο κ. Βαδικόλιας.

Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας σημείωσε: «Με ποιο δικαίωμα παιδιά?? Το νεαρό της ηλικίας? Η “μαγκια”? Η αδιαφορία? Η αντίδραση?? Όχι λοιπόν, τίποτε απ’ αυτά δεν δικαιολογεί την καταστροφή ενός ιερού χώρου κι ενός πανέμορφου τόπου που όλοι έχουν δικαίωμα να τον απολαμβάνουν! Δεν είναι υπηρέτες σας όλοι αυτοί που επανειλημμένα καθαρίζουν κ φροντίζουν το πασίγνωστο αυτό εκκλησάκι! Ούτε μπορεί να ανεχθεί πλέον κανείς την καταστροφή που προκαλούν ορισμένοι που δεν σέβονται τα στοιχειώδη!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: infonews24.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης