Απόντες από τα εργασιακά προβλήματα των συναδέλφων τους που υπηρετούν στις διευθύνσεις τους είναι οι ταξίαρχοι της Α/Δ Πειραιά κ. Κ. Τσαρδινάκης και της Α/Δ Αθηνών κ. Γ. Αρκουμάνης, καταγγέλει το Σώμα Ειδικών Φρουρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε, αντιπροσωπεία του Δ.Σ του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α επισκέφτηκε την Παρασκευή την Αστυνομική Δ/νση Πειραιά και συνομίλησε με το προσωπικό του Α.Τ Δημοτικού Θεάτρου.

«Πέραν των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι σε υλικό εξοπλισμό, όπως διαλυμένα περιπολικά και άλλα, τραγική είναι η κατάσταση σχετικά με το ωράριο εργασίας και τις ημερήσιες αναπαύσεις. Οι αστυνομικοί που υπηρετούν στην εν λόγω υπηρεσία έχουν και ένα μήνα να πάρουν ημερήσια ανάπαυση και η απάντηση του ταξιάρχου στις συνεχείς οχλήσεις της Διοίκησης για αύξηση του προσωπικού ή μείωση των μέτρων είναι ότι αν θέλουν ρεπό να πάνε στον ιδιωτικό τομέα», αναφέρει το κείμνεο.

Το ίδια προβλήματα «έλλειψης προσωπικούς και εξαθλίωσης των υπηρετούντων» παρουσιάζονται σύμφωνα με το σωματείο και στο Α.Τ Ακροπόλεως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. απευθύνει έκκληση στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης να δώσει λύση στα εν λόγω ζητήματα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης