Σε πορεία προς τη ΓΑΔΑ με προσυγκέντρωση στην ΑΣΟΕΕ καλούν φοιτητικοί σύλλογοι για σήμερα Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου στις 17:00 το απόγευμα με αφορμή το περιστατικό, κατά το οποίο αστυνομικός με πολιτικά έβγαλε όπλο μέσα σε σχολή του Οικονομικού Πανεπιστημίου.

«Τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, άντρας ο οποίος ανήκει στο τμήμα της Ασφάλειας της ΕΛ.ΑΣ. βρισκόταν χωρίς κανέναν απολύτως λόγο μέσα στη σχολή της ΑΣΟΕΕ. Όταν έγινε αντιληπτός από φοιτητές οι οποίοι ζήτησαν την αποχώρησή του από το χώρο της σχολής, εκείνος τράβηξε το όπλο του απειλώντας τους, μέχρι να εκκινήσει επιχείρηση «διάσωσής» του από τα ΜΑΤ. Η συντεταγμένη προσπάθεια συγκάλυψης του γεγονότος από τα ΜΜΕ αγγίζει τα όρια της χυδαιότητας και της χωρίς προσχήματα στήριξης της κυβέρνησης του Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας» αναφέρουν οι φοιτητές σε ανάρτησή τους στο indymedia.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τα τελευταία γεγονότα στην ΑΣΟΕΕ που αποτελούν κομμάτι της ευρύτερης κατασταλτικής πολιτικής της κυβέρνησης Ν.Δ. (εκκενώσεις πολιτικών καταλήψεων και δομών στέγασης προσφύγων και μεταναστ(ρι)ών, μπατσοκρατία στο κέντρο της Αθήνας, συνεχόμενες επιθέσεις σε αγωνιστές και αγωνίστριες) δεν μας φοβίζουν, ούτε μας τρομοκρατούν» αναφέρουν ακόμα και καταλήγουν καλώντας σε συμμετοχή στην αποψινή πορεία προς τη ΓΑΔΑ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης