Σε ποιους δρόμους της Κ. Μακεδονίας χρειάζονται αλυσίδες

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019, 09:45
Σε ποιους δρόμους της Κ. Μακεδονίας χρειάζονται αλυσίδες
Αν και το θερμόμετρο στη Θεσσαλονίκη έδειχνε λίγο μετά τις 08.00 το πρωί πέντε βαθμούς Κελσίου, οι ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεως 7-8 μποφόρ δίνουν -σύμφωνα με τους μετεωρολόγους- την αίσθηση χαμηλότερης θερμοκρασίας.

Την ίδια ώρα, στην Καστοριά και στην Κοζάνη ο υδράργυρος άγγιζε τους μείον δύο βαθμούς Κελσίου και στην Καβάλα και την Αλεξανδρούπολη τους τρεις.

Στο μεταξύ, αντιολισθητικές αλυσίδες απαιτούνται και σήμερα το πρωί σε ορισμένα σημεία του επαρχιακού δικτύου της κεντρικής Μακεδονίας λόγω του παγετού.

Σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, πρόκειται για τα ίδια οδικά τμήματα στα οποία ήταν και χθες απαραίτητες οι αλυσίδες.

Ειδικότερα, στην Ημαθία αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται στο οδικό δίκτυο από το 19ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Βέροιας - Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου, από το 3ο χιλιόμετρο της δημοτικής οδού Νάουσας – Χιονοδρομικού Κέντρου Τρία Πέντε Πηγάδια, από το 3ο χιλιόμετρο της δημοτικής οδού Νάουσας - Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου, από το 3ο χιλιόμετρο της δημοτικής οδού Νάουσας - Ροδοχωρίου και από το 2ο χιλιόμετρο της δημοτικής οδού Νάουσας - Αρκοχωρίου.

Στον Νομό Κιλκίς οι αλυσίδες είναι απαραίτητες από το 15ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Γουμένισσας - Μ. Λιβαδίων, στον Νομό Πέλλας από το 17ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Άρνισσας - Χιονοδρομικού Κέντρου Βόρας και από το 7ο χιλιόμετρο της Τοπικής Κοινότητας Κερασιάς έως το Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας, ενώ στη Χαλκιδική με αλυσίδες πρέπει να είναι εφοδιασμένα τα οχήματα που κινούνται από το 85ο έως το 92ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Ιερισσού (μέσω Ταξιάρχη).

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019, 11:19