Παραμένουν τα προβλήματα από τα χιόνια σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου της Δυτικής Μακεδονίας όπως ανακοίνωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, σημειώνοντας ωστόσο ότι δεν υπάρχουν προβλήματα στην Εγνατία Οδό και στους κάθετους άξονές της.

Συγκεκριμένα, στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται αποκλειστικά με την χρήση ειδικού τύπου ελαστικών ή αντιολισθητικών αλυσίδων: στην επαρχιακή οδό Γρεβενών – Σαμαρίνας, από το 27ο χλμ. έως το 54ο χλμ., στην επαρχιακή οδό Γρεβενών – Χ/Κ Βασιλίτσας, από το 27ο χλμ. έως το 45ο χλμ, στην επαρχιακή οδό Γρεβενών – Περιβολίου, από το 13ο χλμ. έως το 45ο χλμ., και στην Επαρχιακή οδό Γρεβενών – Κρανιάς, από το 24ο χλμ. έως το 32ο χλμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς τα οχήματα πρέπει να είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες στην επαρχιακή οδό Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), από το 18ο χλμ. έως το 28ο χλμ. και σε όλο το ορεινό οδικό δίκτυο. Η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα του κάθετου άξονα (Α-29) της Εγνατίας Οδού Σιάτιστας – Κρυσταλλοπηγής, διεξάγεται κανονικά.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας τα οχήματα χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες ή «χιονολάστιχα» στην εθνική οδό Φλώρινας – Κρυσταλλοπηγής (μέσω Βίγλας), από το 12ο χλμ. έως το 28ο χλμ., στην επαρχιακή οδό Φλώρινας – Καστοριάς (μέσω Βιτσίου), από το 18ο χλμ. έως το 30ο χλμ. και σε όλο το ορεινό οδικό δίκτυο του Δήμου Φλώρινας. Η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα του κάθετου άξονα (Α-27) της Εγνατίας οδού Φλώρινας – Νίκης διεξάγεται κανονικά.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού Κοζάνης – Πτολεμαΐδας, καθώς και σε όλο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, διεξάγεται κανονικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης