Η κακοκαιρία πλήττει για τρίτο εικοσιτετράωρο τη Δυτική Ελλάδα, με την Πάτρα, τα Καλάβρυτα και τη Ναυπακτία να δέχονται το μεγαλύτερο κύμα και να εμφανίζονται τα περισσότερα προβλήματα.

Στη διάρκεια της νύχτας στην πρωτεύουσα της Αχαΐας συνεχίστηκαν τα προβλήματα καθώς λόγω των σφοδρών ανέμων έπεσαν δέντρα με πεύκο να ξεριζώνεται και να πέφτει πάνω στο Γυμνάσιο Σαραβαλίου. Ανάλογα προβλήματα δημιουργήθηκαν στην περιοχή του Ρίου αλλά και σε παραλία , Μονοδένδρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πορθμειακή Γραμμή Ρίου Αντιρρίου παραμένει για τρίτο εικοσιτετράωρο κλειστή λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή

Μετά την εκκένωση 8 κατοικιών στην Πλάκα Καλαβρύτων, όπου έχει σημειωθεί μεγάλης έκτασης κατολισθητικό φαινόμενο σήμερα αναμένεται σήμερα η πολιτεία να απαντήσει στο αίτημα για κήρυξη της περιοχής σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Σοβαρά προβλήματα έχουν δημιουργηθεί και στην ορεινή Ναυπακτία και συγκεκριμένα στο Δημοτικό διαμέρισμα της Αποδοτίας όπου έχουν σημειωθεί μεγάλης έκτασης κατολισθήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανάλογο αίτημα – για κήρυξη της περιοχής σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης – έχει τεθεί από το Δήμο Ναυπακτίων και αναμένεται η απάντηση να δοθεί σήμερα.

ΠΗΓΗ: patrastimes.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης