Σε κλίμα βαθιάς οδύνης συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν την 16χρονη Μαρία Χυσένι που βρέθηκε νεκρή έξω από εκκλησία στα Τρίκαλα.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας, όπου συγκεντρώθηκε πολύς κόσμος και κυρίως φίλοι της αδικοχαμένης Μαρίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της, Ρολάντ και Βαλμπόνα, καθώς και τα αδέρφια της που δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Το πόρισμα του ιατροδικαστή

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας της  άτυχης Μαρίας κ. Δημήτρη Σαμαρτζή η 16χρονη φέρει κρανιοεγκεφαλικές και θωρακικές κακώσεις συμβατές από πτώση, ενώ πλέον μένει να διερευνηθεί ο λόγος που οδήγησε στην πτώση δηλαδή αν πρόκειται για αυτοκτονία ή εγκληματική ενέργεια.

Όπως κατέγραψε το TV10.gr αργά το μεσημέρι στο χώρο του συμβάντος στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία αφίχθη ο ιατροδικαστής που όρισε η οικογένεια παρουσία του δικηγόρου όσο και των εντολέων του πραγματοποίησε τη δική του πραγματογνωμοσύνη για να ρίξει φως στη περίεργη αυτή υπόθεση που οδήγησε στο θάνατο μια 16χρονη κοπέλα και συντάραξε ολόκληρη την κοινωνία των Τρικάλων.

«Το κοριτσάκι μας δεν αυτοκτόνησε το σκότωσαν και πέταξαν το άψυχο σώμα στο προαύλιο της εκκλησίας» εξακολουθούν να υποστηρίζουν οι γονείς της 16χρονης Μαρίας Χυσένι.

Πηγή: tv10.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης