Σε κατάσταση επιφυλακής βρίσκονται οι υπηρεσίες του Δήμου Χανίων, προκειμένου να αντιμετωπισθούν πιθανά προβλήματα από την εκδήλωση των καιρικών φαινομένων. Σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου, Παναγιώτη Σημανδηράκη, σε κατάσταση επιφυλακής έχουν τεθεί η Πολιτική Προστασία και ο Πυροσβεστικός σταθμός του Δήμου Χανίων, η Διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών, η Διεύθυνση καθαριότητας και πρασίνου και η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης .

Επιπλέον, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που προβλέπεται ότι θα επικρατήσουν έως και την Τετάρτη, 26/01/2022, ο Δήμος Χανίων προχωρά στο έκτακτο άνοιγμα δημοτικών δομών, ώστε να καταφύγουν οι άστεγοι της πόλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, εκτάκτως από το Σάββατο, από τις 17:00 το απόγευμα και όλο το 24ωωρο έως και την Τετάρτη 26/01/2022, θα παραμείνει ανοικτό το Νυχτερινό Καταφύγιο Αστέγων του Δήμου Χανίων.

Επίσης, το Κέντρο Απασχόλησης Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) σε Σπλάντζια, θα παραμείνει ανοιχτό από τη Δευτέρα 24/01 έως και Τετάρτη 26/01 από τις 08:00 το πρωί έως τις 20:00.

Οι χώροι έχουν εξοπλιστεί επαρκώς, ώστε να φιλοξενήσουν όσους πολίτες είναι σε δεινή κοινωνική κατάσταση, ενώ οι αίθουσες θα θερμαίνονται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης