Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται οι δήμοι της ανατολικής Μακεδονίας για την αντιμετώπιση του νέου κύματος ψύχους που αναμένεται να πλήξει την περιοχή το Σαββατοκύριακο.

Ήδη, από χθες το απόγευμα, υπάρχει επικοινωνία της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με τους δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και Δράμας, καθώς και επικοινωνία των κατά τόπους διευθύνσεων της Πολιτικής Προστασίας για την όσο το δυνατόν καλύτερη αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων προκύψουν από την επιδείνωση του καιρού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τόσο ο Δήμος Καβάλας, όσο και ο Δήμος Δράμας, με σημερινές ανακοινώσεις τους, συστήνουν στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους, είτε πεζοί, είτε με αυτοκίνητο, και να τις περιορίσουν μόνο σε όσες κρίνονται απαραίτητες. Επίσης, λόγω των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν και τον παγετό που θα δημιουργηθεί κατά τις βραδινές ώρες, συστήνουν να ληφθούν αυξημένα μέτρα προστασίας για τις κατοικίες, αλλά και τις αγροτικές υποδομές όπου φιλοξενούνται ζώα.

Ανάλογη ανακοίνωση εξέδωσε και η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης προειδοποιώντας για τα έντονα καιρικά φαινόμενα που θα επικρατήσουν στην περιοχή τα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Επί ποδός, όμως, είναι και τα τμήματα Τροχαίας στις αστυνομικές διευθύνσεις Καβάλας και Δράμας προκειμένου να διευκολύνουν την κυκλοφορία των αυτοκινήτων στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο κυρίως των ορεινών περιοχών, όπου αναμένεται να υπάρχει μεγαλύτερη χιονόπτωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης