Σε δύο ώρες κλείνουν οι κάλπες για τους μηχανικούς του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2019, 17:11
Σε δύο ώρες κλείνουν οι κάλπες για τους μηχανικούς του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας

Χιλιάδες είναι οι μηχανικοί του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας που προσέρχονται στις κάλπες από τις 8:00 το πρωί, ενώ από το μεσημέρι και έπειτα ο αριθμός τους αυξήθηκε ραγδαία.

Οι κάλπες θα παραμένουν ανοιχτές μέχρι τις 7:00 το απόγευμα ενώ ο πρόεδρος του ΤΕΕ, Γιώργος Στασινός, κάλεσε τους μηχανικούς της χώρας να ενισχύσουν με τη δύναμη της ψήφου τους το ΤΕΕ, επιλέγοντας -ανεξαρτήτως παράταξης- τους καλύτερους. Στην Αθήνα η ψηφοφορία διεξάγεται στο ποδηλατοδρόμιο του Ολυμπιακού Σταδίου, στο Μαρούσι.

Στις κάλπες προσήλθαν όμως και αρκετοί πολιτικοί από όλες τις πολιτικές παρατάξεις. Το εκλογικό τους δικαίωμα στις κάλπες του ΤΕΕ άσκησαν ήδη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης, Χρήστος Σπίρτζης και Πέτη Πέρκα, ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, ο γενικός γραμματέας Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος Ευθύμιος Μπακογιάννης και πολλά στελέχη διοικήσεων δημοσίων φορέων, στελέχη επιχειρήσεων και χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες και δημόσιοι υπάλληλοι μηχανικοί.

Τους χώρους της εκλογικής διαδικασίας στο ΟΑΚΑ επισκέφθηκαν επίσης, για να τονίσουν τη σημασία των εκλογών, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο γενικός γραμματέας Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης και ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ Χρήστος Ταραντίλης.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2019, 17:12