Ανάστατη είναι η κοινωνία της Θεσσαλονίκης το τελευταίο διάστημα, εξαιτίας ενός…διαφορετικού περιπτέρου που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Εγνατίας και Ίωνος Δραγούμη.

Ο λόγος που διαφέρει το συγκεκριμένο περίπτερο είναι ότι δεν πουλάει τσιγάρα και άλλα προϊόντα, αλλά εικόνες, κομποσκοίνια και διάφορα άλλα εκκλησιαστικά είδη… Στην γύρω περιοχή του περιπτέρου, μυρίζει θυμίαμα, ενώ οι εκκλησιαστικές ψαλμωδίες που ακούγονται, συνεπαίρνουν τους περαστικούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ιδιοκτήτης αυτού του ιδιόμορφου περιπτέρου είναι ένας άνδρας, ο οποίος συστήνεται ως μοναχός Αντώνιος. Ο ίδιος ισχυρίζεται πως ήταν μοναχός σε Μονή του Αγίου Όρους για 27 χρόνια και άνοιξε το περίπτερο για καθαρά φιλανθρωπικούς σκοπούς!

Το περίπτερο αυτό, το έχει ένας άνδρας, ο οποίος συστήνεται ως μοναχός Αντώνιος. Όπως λέει ο ίδιος, ήταν μοναχός σε Μονή του Αγίου Όρους για 27 χρόνια και άνοιξε το περίπτερο για καθαρά φιλανθρωπικούς σκοπούς!

Σύμφωνα με πληροφορίες του thousandnews, αυτό δεν ισχύει. Περιπτερούχοι της Θεσσαλονίκης, αλλά και περίοικοι δήλωσαν πως ο συγκεκριμένος δεν είναι μοναχός, αλλά βάζει τη στολή του μοναχού για καθαρά εμπορικούς σκοπούς. «Αντί να είναι μικροπωλητής, προτίμησε να πάρει ένα περίπτερο, να βάλει τις εικόνες του, να δημιουργήσει ατμόσφαιρα και να πωλεί εικόνες φορώντας στολή μοναχού. Η κρίση σε κάνει και… παπά –περιπτερά», σχολίασαν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης