Σαφάρι ελέγχων στη Θεσσαλονίκη για αυτοκίνητα με πινακίδες Βουλγαρίας

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016, 08:29
Σαφάρι ελέγχων στη Θεσσαλονίκη για αυτοκίνητα με πινακίδες Βουλγαρίας
Στη δέσμευση έξι αυτοκινήτων, σε σύνολο 17 που ελέγχθηκαν, προχώρησαν οι Κινητές Ομάδες Ελέγχου της Διεύθυνσης Τελωνείων της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, έπειτα από ελέγχους που πραγματοποίησαν έξω από νυχτερινά κέντρα το βράδυ του Σαββάτου και από ιδιωτικό σχολείο, χθες το πρωί, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως ανακοίνωσε η ΓΓΔΕ, πρόκειται για οχήματα με πινακίδες Βουλγαρίας κι άλλων χωρών, οι ιδιοκτήτες των οποίων δεν είχαν μαζί τους τα απαραίτητα δικαιολογητικά, που να αποδεικνύουν ότι μπορούν να κυκλοφορούν στη χώρα μας τα συγκεκριμένα Ι.Χ.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν εντατικοποιήσει τους ελέγχους, ώστε να εντοπιστούν όσοι παρανόμως κυκλοφορούν στη χώρα μας με οχήματα που φέρουν ξένες πινακίδες.

Το οκτάμηνο Ιανουαρίου-Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν 5.102 έλεγχοι νόμιμης κατοχής και κυκλοφορίας οχημάτων με ξένες πινακίδες και διαπιστώθηκαν 477 παραβάσεις. Το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα έντονο στη Βόρεια Ελλάδα, όπου μόνο στη Θεσσαλονίκη η παραβατικότητα φτάνει το 50%, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: thestival.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016, 08:52