Ρόδος: Ελεύθεροι οι δύο άνδρες για τον βιασμό τουρίστριας

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2015, 18:59
Ρόδος: Ελεύθεροι οι δύο άνδρες για τον βιασμό τουρίστριας
Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν την Τρίτη, μετά τις απολογίες τους οι δύο Νοτιοαφρικανοί που συνελήφθησαν στη Ρόδο για τον βιασμό 35χρονης γυναίκας από τη Νορβηγία, μετά από καταγγελία της αλλοδαπής σε βάρος τους.

Οι δύο κατηγορούμενοι, ηλικίας 25 και 24 ετών, συνοδευόμενοι από το συνήγορό τους πέρασαν την πόρτα της ανακρίτριας Ρόδου, όπου και αρνήθηκαν τα όσα τους καταλογίζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο άνδρες επανέλαβαν τα όσα προανακριτικά είχαν πει στους αστυνομικούς, ότι δηλαδή πράγματι ήρθαν σε επαφή με την 35χρονη, όμως με την θέληση της.

Συγκεκριμένα, οι δύο κατηγορούμενοι είπαν πως συνάντησαν για πρώτη φορά την 35χρονη στις 7:00 το πρωί του Σαββάτου, έξω από μίνι μάρκετ στο Φαληράκι καθώς επέστρεφαν από νυκτερινή διασκέδαση. Εκείνη περίμενε να ανοίξει το μαγαζί προκειμένου να προμηθευτεί μπύρες. Τότε, ο 24χρονος μπήκε μαζί της στο κατάστημα, ενώ ο 25χρονος έφυγε για το ξενοδοχείο τους.

Αφού αγόρασαν τις μπύρες, η 35χρονη ζήτησε από τον 24χρονο να πάει στο δωμάτιό τους και εκείνος δέχτηκε. Εκεί άρχισαν να καταναλώνουν τα ποτά και στη συνέχεια η 35χρονη έβγαλε τα ρούχα της και έκανε μπάνιο στην πισίνα γυμνή, ενώ ο 25χρονος της είπε ότι δεν μπορεί να κολυμπήσει γυμνός.

Οι δύο άνδρες ήρθαν σε επαφή -όπως είπαν- με την 35χρονη με την θέλησή της και μάλιστα τόνισαν πως εκείνη τους έδωσε και τα προφυλακτικά.

Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα οι δύο Νοτιοαφρικανοί αφέθηκαν ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρος της εμφάνισής τους δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους έως τον Νοέμβριο που θα βρίσκονται στη χώρα μας, ενώ για τους υπόλοιπους μήνες που θα μεταβούν στην πατρίδα τους θα πρέπει να εμφανίζονται μία φορά το μήνα στο Ελληνικό προξενείο.

Σημειώνεται πως η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης όταν η 35χρονη αλλοδαπή εμφανίστηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Φαληρακίου και κατήγγειλε τους δύο άνδρες.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στους αστυνομικούς, η 35χρονη τους συνάντησε έξω από ένα μίνι μάρκετ στην περιοχή του Φαληρακίου, όπου διαμένουν προσωρινά και οι τρεις. Εκεί, οι δύο άνδρες τής ζήτησαν να τους ακολουθήσει στα ενοικιαζόμενα δωμάτια όπου διαμένουν όπως και έγινε και μετά της ζήτησαν να κάνει σεξ μαζί τους. Όταν η αλλοδαπή αρνήθηκε εκείνοι την βίασαν ομαδικά.

Πηγή: rodiaki.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2015, 19:04