Στη σύλληψη τριών ατόμων (δύο ανδρών και μιας γυναίκας) για συμμετοχή τους σε παράνομα τυχερά παιχνίδια και για παραβίαση των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας και έξι ατόμων (πέντε ανδρών και μιας γυναίκας) για παραβίαση των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας προχώρησαν μετά από έλεγχο σε καφενείο του Ρεθύμνου, αστυνομικοί.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα ως ιδιοκτήτρια του καταστήματος είχε επιτρέψει σε δύο άνδρες τη διενέργεια και τη διεξαγωγή του τυχερού παιγνίου «Πόκερ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 787 ευρώ ως προερχόμενο από τη διενέργεια του τυχερού παιγνίου, τράπουλες και μάρκες πονταρίσματος.

Επιπλέον μέσα στο καφενείο βρίσκονταν ακόμα έξι άτομα (5 άνδρες και γυναίκα) οι οποίοι συνελήφθησαν για παραβάσεις των περιοριστικών μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Σε βάρος όλων των συλληφθέντων επιβλήθηκαν πρόστιμα περί μη χρήσης μάσκας και περί άσκοπης μετακίνησης, ενώ στην ιδιοκτήτρια του καφενείου επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 5.000 ευρώ για παραβίαση των μέτρων πρόληψης της πανδημίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης