Πτώμα στο βαρέλι: Πού οδηγούν τις έρευνες τα ευρήματα των ιατροδικαστών

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021, 10:57
Πτώμα στο βαρέλι: Πού οδηγούν τις έρευνες τα ευρήματα των ιατροδικαστών

Σε καλό δρόμο φαίνεται να βρίσκονται οι έρευνες σχετικά με την υπόθεση του ανθρώπινου σκελετού που βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στις όχθες του Πλατανιανού ποταμού μέσα σε βαρέλι.

Η άριστη συνεργασία αστυνομικών αρχών και ιατροδικαστικής ομάδας που έχει επωμιστεί με το επιστημονικό έργο των εξετάσεων, σε συνδυασμό με τα ευρήματα εντός του βαρελιού, όπως το ρολόι του αγνώστου ανδρός στον οποίο ανήκει ο μουμιοποιημένος σκελετός και τα ρούχα του, φαίνεται πως έχουν βάλει σε μια ρότα τις έρευνες.

Οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου εργάζονται μεθοδικά πάνω στην υπόθεση και βοηθούμενοι πάντα από τα στοιχεία των ιατροδικαστών είναι αισιόδοξοι ότι θα έχουν σύντομα αποτελέσματα.

Κατά πληροφορίες των «Ρεθεμνιώτικων Νέων», έχει περιοριστεί και ο αριθμός των εξαφανισμένων ατόμων πάνω στα οποία αναζητούν κοινά στοιχεία με αυτά του αγνώστου θύματος.

Υπενθυμίζουμε ότι ο σκελετός, σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, ανήκει σε άνδρα ηλικίας 45 έως 60 ετών και ο χρόνος θανάτου δεν είναι μικρότερος του ενός έτους, ενώ δεν αποκλείονται τα δύο έτη ή και παραπάνω. Έτσι εξετάζονται υποθέσεις εξαφανισμένων μεταξύ των ετών 2018-2020.

Με πληροφορίες από creta24

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021, 11:02