Με ένα μακάβριο εύρημα ήρθαν αντιμέτωποι οι αστυνομικοί στον Κεραμεικό, κατόπιν κλήσεων από τους γείτονες, που έκαναν λόγο για έντονη δυσωδία η οποία προερχόταν από διαμέρισμα στην οδό Θερμοπυλών.

Στο εν λόγω διαμέρισμα ήταν γνωστό στη γειτονιά ότι κατοικούσαν τρεις άνδρες, ο 95χρονος πατέρας με τους δύο γιους του, 73 και 72 ετών. Αρχικά ο 95χρονος και ο 73χρονος αρνούνταν να ανοίξουν την πόρτα στους αστυνομικούς, ισχυριζόμενοι ότι όλα είναι καλά και ότι ο τρίτος άνδρας της οικογένειας λείπει σε ταξίδι, ωστόσο, παρουσία εισαγγελέα, άνοιξαν τελικά την πόρτα του διαμερίσματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το θέαμα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί στο εσωτερικό του σπιτιού ήταν ανατριχιαστικό, καθώς οι δύο άνδρες είχαν αποθέσει τον νεκρό 72χρονο στον καναπέ, αφού πρώτα τον είχαν τυλίξει με σεντόνια, και ενώ το πτώμα βρισκόταν ήδη σε προχωρημένη σήψη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 95χρονος και ο 73χρονος αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα. Η νεκροτομή στο σώμα του 72χρονου θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, με τις μέχρι στιγμής ενδείξεις να «δείχνουν» ότι ο θάνατος του άνδρα επήλθε από παθολογικά αίτια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης