Στους τέσσερις φαίνεται να ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από τις πλημμύρες της περασμένης Πέμπτης στην Αττική. Το απόγευμα της Τετάρτης βρέθηκε στο ρέμα του Μενιδίου (Αγίου Κωνσταντίνου και Αριστοτέλους) η σορός ενός άνδρα 50 περίπου ετών και αγνώστων -μέχρι στιγμής- στοιχείων.

Η ανεύρεση του πτώματος έγινε τυχαία από πολίτες που διαμένουν στην περιοχή, οι οποίοι, όπως ανέφεραν στην αστυνομία, παρατήρησαν μέσα στις λάσπες έναν άνθρωπο πεσμένο μπρούμυτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατος του άνδρα επήλθε πριν από 4-5 ημέρες από πνιγμό, γεγονός που συνάδει χρονικά με τις ισχυρές πλημμύρες, ενώ δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική πράξη.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία για την ταυτότητα του θύματος (σ.σ.: στη σορό δεν βρέθηκαν έγγραφα που να βοηθούν στην αναγνώρισή του), ενώ δεν έχει υπάρξει καταγγελία για αγνοούμενο άτομο στην περιοχή. Την έρευνα για το περιστατικό διενεργεί το Α’ Αστυνομικό Τμήμα Μενιδίου.

Σημειώνεται ότι στο ίδιο σημείο την περασμένη Πέμπτη, ημέρα της μεγάλης πλημμύρας, είχε παρασυρθεί και είχε χάσει τη ζωή του από τα νερά, ένας 40χρονος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης