Κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες λειτούργησε για δεύτερη μέρα την Πέμπτη το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας!

Εν μέσω καύσωνα, ασθενείς αλλά και γιατροί – νοσηλευτές, παραμένουν στο χώρο χωρίς να υπάρχουν οι απαραίτητες συνθήκες, με την ψύξη να μην λειτουργεί ή να υπολειτουργεί στην καλύτερη περίπτωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόβλημα ξεκίνησε μετά από βλάβη που σημειώθηκε την περασμένη Τρίτη στην κεντρική μονάδα κλιματισμού.

Ιδιαίτερα μεγάλο πρόβλημα υπήρξε κατά την προχθεσινή εφημερία του ΓΝΛ, πρόβλημα που προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις τόσο των ασθενών όσο και των γιατρών του ΤΕΠ.

Η κατάσταση βελτιώθηκε χθες κάπως μετά την αντικατάσταση ενός κυκλοφορητή, ενώ από το απόγευμα της Πέμπτης λειτουργεί, μετά την επιδιόρθωσή του, ένα επιπλέον κλιματιστικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόβλημα αναμένεται να αντιμετωπιστεί ουσιαστικά την Παρασκευή – μέρα γενικής εφημερίας του Γενικού Νοσοκομείου – καθώς οι υπεύθυνοι της εταιρείας θα προχωρήσουν σε αντικατάσταση του φρέον.

Το θέμα συζητήθηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου των νοσοκομείων της πόλης, το μεσημέρι της Πέμπτης, και δόθηκαν κατευθύνσεις για την αμεσότερη αντιμετώπιση του προβλήματος.

Είναι χαρακτηριστικό ότι προ ημερών, η διοίκηση της 5ης ΥΠΕ με επείγον έγγραφό της επεσήμανε την ανάγκη ετοιμότητας όλων των νοσοκομείων της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας, ενόψει του επερχόμενου καύσωνα.

Πηγή: onlarissa.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης