Έναν άντρα που θεωρείται πρόσωπο – κλειδί στην υπόθεση θανάτου του 16χρονου κοριτσιού στα Τρίκαλα, εξετάζει σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία.

Η ανήλικη βρέθηκε νεκρή μπροστά από εκκλησάκι και έφερε μώλωπες στο κορμί της: «Είδαν έναν άνθρωπο μπρούμυτα, δεν βλέπαμε πρόσωπο. Παγώσαμε, λέω παιδιά ούτε κουνιέται ούτε σαλεύει» είπε υπάλληλος ξαθαριότητας του δήμου Τρικάλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Star, το κορίτσι συναντήθηκε στις 2 τα ξημερώματα με έναν νεαρό αστυνομικό 27 ετών που τον γνώρισε μέσω Instagram.

Η αστυνομία συνεχίζει να παίρνει καταθέσεις προκειμένου να λύσει τον γρίφο με δεδομένο ότι το κορίτσι δεν έχει αφήσει κάποιο σημείωμα πίσω του.

Η αφήγηση της αδελφής της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ, αποκαλυπτική είναι η μαρτυρία της αδελφής της ανήλικης για το τι μπορεί να της συνέβη από τη στιγμή που εξαφανίστηκε καθώς μίλησε τηλεφωνικά με το άτυχο κορίτσι στις 5 το πρωί και ενώ η οικογένεια άρχισε να την αναζητά από τις 3 το ξημέρωμα: «Σήκωσε το τηλέφωνο η Μαρία κλαμένη και μου λέει “Χριστίνα σε αγαπάω και να προσέχεις” και βγήκα στους δρόμους να ψάχνω» είπε η αδερφή της.

«Εγώ δεν ήθελα να βγει με αυτόν εξαρχής γιατί ήταν μεγαλύτερος. Έχει δύο εβδομάδες που τον γνώρισε» είπε η δίδυμη αδερφή της αναφερόμενη στις πληροφορίες που κάνουν λόγο για συνάντησή της με τον 27χρονο άντρα. Συντετριμμένος είναι και ο πατέρας της 16χρονης που ζητά να βρεθεί η αλήθεια. «Θέλω μόνο να βρεθεί η αλήθεια, τίποτα άλλο. Μου σκότωσαν το λουλούδι». 

Δεν απαντούσε στο τηλέφωνο

Η 16χρονη εξαφανίστηκε ξαφνικά το βράδυ της Τρίτης. Η μητέρα της και η δίδυμη αδερφή της άρχισαν να την ψάχνουν καθώς δεν απαντούσε σε κλήσεις.

Μετά από πολλές ώρες το κορίτσι απάντησε σε μόνο και μια κλήση, όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η αδερφή της. 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης