Δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης για ελαιοπαραγωγούς θα υλοποιήσει ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ και το Κέντρο ΔΗΜΗΤΡΑ Κυπαρισσίας στην Ιταλία από 29 Ιουνίου έως 13 Ιουλίου, γεγονός που αναδεικνύει για μια ακόμη φορά πως το Κέντρο έχει καταστεί πολύτιμος συνεργάτης των παραγωγών και σύμμαχος για την παραγωγή, εμπορία και προώθηση ποιοτικών προϊόντων στην Τριφυλία!

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα καταρτιστούν για δύο εβδομάδες στη σύγχρονη ελαιοκομία και τις τάσεις εμπορίας και marketing, στην Pescara. Αιτήσεις ενδιαφερομένων θα πρέπει να υποβληθούν στο Κέντρο ΔΗΜΗΤΡΑ Κυπαρισσίας μέχρι την Τετάρτη 20 Μαΐου, ενώ προτεραιότητα θα δοθεί σε παραγωγούς που είναι έως 40 ετών και μέλη Ομάδων Παραγωγών ή Συνεταιρισμών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε σχετικές του δηλώσεις, ο προϊστάμενος του Κέντρου ΔΗΜΗΤΡΑ Κυπαρισσίας, Γιώργος Τσουμάνης, επισήμανε: «Το Κέντρο ΔΗΜΗΤΡΑ Κυπαρισσίας – και ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ – πιστό στο ετήσιο ραντεβού του για προγράμματα κινητικότητας μέσω των προγραμμάτων Erasmus Plus και Leonardo da Vinci, παλιότερα, είναι σε θέση να εξαγγείλει ότι την περίοδο 29 Ιουνίου με 13 Ιουλίου θα υλοποιήσει πρόγραμμα κατάρτισης για ελαιοπαραγωγούς στην Πεσκάρα της Ιταλίας! Το πρόγραμμα έχει να κάνει με τη σύγχρονη ελαιοκομία και τις τάσεις που επικρατούν στη γειτονική χώρα όσον αφορά στην εμπορία και το marketing.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παραγωγοί από την ευρύτερη περιοχή της Τριφυλίας, οι οποίοι πρέπει να είναι έως 40 χρονών. Προτεραιότητα έχουν παραγωγοί οι οποίοι είναι ενταγμένοι σε Ομάδες Παραγωγών και σε Συνεταιρισμούς, ενώ θα δοθεί και μια βαρύτητα σε ανθρώπους – επειδή η γλώσσα εργασίας θα είναι τα αγγλικά – οι οποίοι έχουν μια ευχέρεια στο να κατανοούν την αγγλική γλώσσα. Εκτιμώ ότι είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, έτσι ώστε νέα παιδιά απ’ την περιοχή μας να συμμετέχουν στο εν λόγω πρόγραμμα, να αποκτήσουν την προστιθέμενη αξία που τους δίνει η συμμετοχή τους σε τέτοιου είδους δράσεις, και για καλό προσωπικό και για καλό των Ομάδων Παραγωγών ή των Συνεταιρισμών στους οποίους ανήκουν.

Αιτήσεις ενδιαφερομένων θα πρέπει να υποβληθούν στο Κέντρο ΔΗΜΗΤΡΑ Κυπαρισσίας έως την Τετάρτη 20 Μαΐου. Θα βγει και δελτίο Τύπου που θα ανακοινώνει τη διαδικασία ακριβώς και τα δικαιολογητικά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: tharrosnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης