Μόνος του και φοβισμένος στους δρόμους του Πειραιά φέρεται να περιφέρεται ο Θύμιος Μπουγάς από τον Πύργο σύμφωνα με μαρτυρίες, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί εδώ και 20 μέρες.

Όπως ανέφερε στη Ζούγκλα ο πρόεδρος του Silver Alert κ. Γεράσιμος Κουρούκλης, ο Θύμιος εθεάθη από εθελοντές και πολίτες τις προηγούμενες ημέρες στον Πειραιά να απαιτεί ως άστεγος στον σταθμό ΗΣΑΠ του Πειραιά καθώς και στο κτίριο του ΟΣΕ, ενώ κοιμάται σε εγκαταλελειμμένα του κτίρια του Πειραιά. «Είναι επιβεβαιωμένο ότι είναι ο Θύμιος καθώς οι περιγραφές που παίρνουμε από εκείνη την περιοχή, ταιριάζουν με τον Ευθύμη, και ενδυματολογικά και ο σωματότυπος, ακόμα και  ο μηχανισμός ομιλίας λόγω τραχειοστομίας»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δυστυχώς, ο Θύμιος είναι τόσο τρομαγμένος που μόλις καταλάβει ότι κάποιος τον κοιτάζει παραπάνω, το βάζει στα πόδια και μέχρι να προλάβουν οι πολίτες να ενημερώσουν το Silver Alert και την αστυνομία έχει εξαφανιστεί», συμπλήρωσε.

Όπως είπε ο κ. Κουρούκλης: «Δεν ξέρουμε αν γνωρίζει ότι το ψάχνουμε, όμως αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι βρίσκεται σε κατάσταση πανικού και προσπαθεί να ξεφύγει από τους πάντες και τα πάντα. Χθες και σήμερα δεν τον έχει δει κανείς».

Ο πρόεδρος του Silver Alert μέσω του zougla.gr απευθύνει την εξής έκκληση στους πολίτες που θα συναντήσουν τον Θύμιο: «Δεν πάμε κοντά του, τον βλέπουμε από μακριά χωρίς ωστόσο να τον αφήνουμε διακριτικά από τα μάτια μας και στη συνέχεια καλούμε το 1065 ή το 100, λέγοντας τη θέση που βρίσκεται, ώστε να σπεύσουν στο σημείο οι εθελοντές μας και η αστυνομία.» 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έκκληση της αδερφής του να επιστρέψει

Το πρωί της Δευτέρας μια από τις αδερφές του μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» τονίζοντας ότι το μόνο που θέλει είναι ο Θύμιος να είναι ζωντανός. «Δεν έχουμε τίποτα ακόμα από την Ασφάλεια. Ακόμα ψάχνουν και δεν τον έχουν βρει, πιστεύουμε να τον βρουν ζωντανό. Ό,τι είναι με ενημερώνει ο διοικητής. Έχω να τον δω πολύ καιρό, ήξερα ότι είναι εδώ στον Πύργο, μου λέγανε ότι είναι εδώ στον Πύργο, αλλά εγώ που έβγαινα έξω δεν τον έβλεπα, είπε χαρακτηριστικά.

Δεν είχαμε καλές σχέσεις, είχαμε μαλώσει ένα διάστημα και είχε απομακρυνθεί από κοντά μου, δηλαδή εγώ τον είχα σπίτι μου στις αρχές, μετά πήγε και έμεινε μόνος του. Εγώ θέλω να είναι ζωντανός, τίποτα άλλο δεν ζητάω και αυτοί που το κάνανε θα πληρώσουν. Αυτοί που το κάνανε και έχει γίνει αυτό που έχει γίνει», συμπλήρωσε.

 

 Καταθέτει μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου το Silver Alert

Ο πρόεδρος του Silver Alert ανέφερε το μεσημέρι της Δευτέρας στο thebest.grσε ό, τι αφορά τους έντεκα του Πύργου, μαζεύει στοιχεία και συμπληρώνει τον φάκελο γιατί θα υποβάλει μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, έτσι ώστε να αναλάβει ανώτερος εισαγγελικός λειτουργός».

Υπενθυμίζεται ότι ο Θύμιος, που είναι παραμορφωμένος στο πρόσωπο λόγω σοβαρού τροχαίου ατυχήματος που είχε, εξαφανίστηκε μετά από άγρια επίθεση bullying που δέχθηκε από νεαρούς έξω από το σπίτι του στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας στον Πύργο.

 

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Διονυσόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης