Το μεγάλο φιάσκο του Power Pass καταγγέλλουν οι αναγνώστες της Ζούγκλας, όπου τα εκκαθαριστικά ποσά είναι πολύ μικρά και δεν αντιστοιχούν ούτε στο ελάχιστο στην επιβολή της ληστρικής ρήτρας αναπροσαρμογής.

Συγκεκριμένα, όπως μας ενημέρωσε ο Δημήτρης Τ. ,αν και η αίτηση για επιστροφή ποσού από το ρεύμα που κατανάλωσε εγκρίθηκε, το πόσο της εκκαθάρισης ήταν κάτω από 18 ευρώ με αποτέλεσμα να μην λαμβάνει καμία επιστροφή!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μπήκα σήμερα στην ιστοσελίδα του Power Pass να δω το ποσό της επιστροφής στο ηλεκτρικό ρεύμα. Τον τελευταίο καιρό επειδή είναι πανάκριβο το ηλεκτρικό ρεύμα κάνω όσο μπορώ περισσότερη οικονομία.

Μπαίνω λοιπόν και βλέπω δικαιούμαι επιστροφή 15,45 ευρώ,  τέλος πάντων λέω κάτι είναι και τα 15,45 ευρώ…

Προχωράει το βλέμμα μου λίγο παρακάτω και τι μου γράφουν οι αθεόφοβοι, ” επειδή το ποσό δεν είναι από 18 μέχρι 600 ευρώ δεν σου επιστρέφουμε τίποτα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δηλαδή μηδέν στο πηλίκο!!!  Αν αυτό δεν είναι δούλεμα τότε τι είναι;

Σας στέλνω την ένδειξη από την ιστοσελίδα αφού φυσικά έχω κάνει δυσδιάκριτο το ΑΦΜ μου.»

 

Η επόμενη καταγγελία, ήρθε από τον Ιωάννη Ζαχαρόπουλο και είναι ακόμη πιο εξωφρενική. Αξίζει να δείτε τι αναφέρει…

«Καλησπέρα σας. Αν θέλετε να γελάσετε δείτε τη φωτογραφία που σας στέλνω. Στο τέλος εμένα θα μου ζητήσουν να τους πληρώσω κιόλας… Τρεις λογαριασμοί έναντι με μικρά ποσά, φυσικά ο εκκαθαριστικός που ήρθε τον Ιούνιο δεν λαμβάνεται υπόψη στο powerpass.

Μας φτύνουν και νομίζουμε ότι βρέχει…»

Με εκτίμηση,

Ζαχαρόπουλος Ιωάννης

Γεωπόνος Εγγείων Βελτιώσεων M.Sc.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης