Στον ανακριτή οδηγήθηκαν λίγο μετά τη μία το μεσημέρι της Δευτέρας, το μοντέλο που έγινε γνωστό μέσα από την συμμετοχή στο ριάλιτι «Power of Love», Ελένη Πολυχρονοπούλου και ο 32χρονος πρώην ποδοσφαιριστής και φίλος της, Δημήτρης Ρεγγινίδης, με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Τα 7,8 κιλά κοκαΐνης που βρήκαν μέσα στη βαλίτσα που μετέφερε ο 32χρονος οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών κοστολογούνται περίπου σε 800.000 ευρώ. Επίσης, η ζυγαριά ακριβείας, η μικροποσότητα κόκας και τα τρία κινητά τηλέφωνα που εντοπίστηκαν αργότερα στο σπίτι του ζεύγους, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στο ζευγάρι που επιθυμεί να πέσει στα … μαλακά από τις δικαστικές αρχές.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η υπερασπιστική γραμμή αναμένεται να υποστηρίξει ότι ο 32χρονος είναι χρήστης και λόγω χρέους προς το πρόσωπο που του προμήθευε τις ποσότητες για τον ίδιο, υποχρεώθηκε να κάνει το «βαποράκι». Όσον αφορά το μοντέλο, φαίνεται πως η ίδια θα ισχυριστεί ότι δεν γνώριζε τίποτα για τη διακίνηση, ενώ προσπαθούσε να βοηθήσει το σύντροφό της να απεμπλακεί από τις ναρκωτικές ουσίες.

Την ίδια γραμμή αναμένεται να ακολουθήσει και ο Δημήτρης Ρεγγινίδης ο οποίος θα πει, πως η Ελένη Πολυχρονοπούλου δεν γνώριζε τίποτα.

Το χρονικό της σύλληψης

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της περασμένης Δευτέρας όταν οι αστυνομικοί που υπηρετούν στο Τμήμα της Διώξης Ναρκωτικών, σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ, ενημερώθηκαν από ένα άτομο – πληροφοριοδότη, ότι το συγκεκριμένο ζεύγος διακινεί ναρκωτικές ουσίες στα νυχτερινά μαγαζιά στα οποία πηγαίνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα ο 32χρονος, δίνοντας στις αρχές την περιγραφή του και τη διεύθυνση της μόνιμης κατοικίας τους στο Παγκράτι.

Η αστυνομία αμέσως ξεκίνησε την έρευνα και μάλιστα διαπίστωσε από την πρώτη στιγμή ότι ο νεαρός, έβγαινε από το σπίτι του απογευματινές και βραδινές ώρες. Κατά την έξοδό του από αυτό φρόντιζε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στις κινήσεις του και μάλιστα κοιτούσε διακριτικά δεξιά και αριστερά, πιθανότατα μήπως αντιληφθεί την παρουσία αστυνομικών και στη συνέχεια καβαλούσε τη μηχανή του με κατεύθυνση νυχτερινά μαγαζιά των νοτίων προαστίων της Αθήνας. Κατά την είσοδό του σε αυτά έμενε για λίγο και στη συνέχεια αποχωρούσε.

Μόλις πέντε ημέρες χρειάστηκαν για τους αστυνομικούς της Δίωξης προκειμένου να συλλάβουν το ζεύγος και μάλιστα πρώτα τον 32χρονο ο οποίος βρέθηκε με μια βαλίτσα γεμάτη κοκαΐνη στην οδό Αγίου Πολυκάρπου στην περιοχή της Νέας Σμύρνης. Οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν και ζήτησαν να κάνουν έλεγχο στη βαλίτσα του. Ο δράστης μόλις αντίκρισε τους αστυνομικούς, έφερε αντίσταση και προσπάθησε να τους απωθήσει με τα χέρια και τα πόδια. Αν μάλιστα τα 7,8 κιλά που εντοπίστηκαν επρόκειτο να νοθευτούν, τότε η ποσότητα καθώς και η αξία της θα αυξανόταν αρκετά.

Προσπάθησε να τα ξεφορτωθεί στην τουαλέτα

Μετά τη σύλληψη του Δημήτρη Ρεγγινίδη, η αστυνομία εμφανίστηκε στο σπίτι του εκεί όπου διέμενε το μοντέλο. Μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία αστυνομικών, σύμφωνα με την κατάθεση του ενός και όπως αναφέρεται στο διαβιβαστικό της Αστυνομίας προς τον Εισαγγελέα, η κατηγορουμένη φέρεται να απέρριψε «άγνωστη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών εντός του χώρου της τουαλέτας του διαμερίσματος… αντιλαμβανόμενη τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο». Εντός της οικίας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κόκας, ζυγαριά ακριβείας, τρία κινητά τηλέφωνα και κάτι παραπάνω από 5.000 ευρώ.

Αυτό που ψάχνουν πλέον οι αστυνομικοί είναι να εντοπίσουν τον προμηθευτή του ζεύγους, δηλαδή να βρουν τον μεσάζοντα και φυσικά το πελατολόγιό τους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης