Εντελώς διαφορετική δείχνει η παραλία Γλυφάδας, μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας της πλαζ για να φιλοξενήσει με ασφάλεια τους πολίτες, στην εποχή της πανδημίας του κορωνοϊού που έχει αλλάξει πλέον αρκετούς κανόνες. 

Οι ομπρέλες έχουν τοποθετηθεί σε απόσταση ασφαλείας, ώστε οι παρευρισκόμενοι να μπορούν να απολαύσουν τη θάλασσα, την αμμουδιά και τον ήλιο, τηρώντας παράλληλα τα μέτρα προφύλαξης. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, μέσω ανάρτησής του στο Facebook, μας δείχνει το νέο αυτό πρόσωπο της παραλίας, σε εντυπωσιακές πανοραμικές φωτογραφίες από ψηλά. 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σαν κέντημα στην άμμο! Αυτό που βλέπετε είναι η παραλία της Γλυφάδας σήμερα. Μετά από πάρα πολλή δουλειά. Νέα άμμος, ομπρέλες με αποστάσεις, αποδυτήρια, ντουζιέρες, παγκάκια – όλα στη θέση τους! Οι βραβευμένες με γαλάζιες σημαίες παραλίες μας, ανοιχτές και ελεύθερες όπως πάντα, είναι παντέτοιμες να υποδεχθούν τους λουόμενους, με αυστηρούς πλέον κανόνες ασφαλείας και υγιεινής», αναφέρει στην ανάρτησή του ο δήμαρχος. Ευχαριστώ τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Ακρίβο για τον συντονισμό και την προσπάθεια και τον Ζήσιμο Ζήζο για τις εξαιρετικές φωτογραφίες», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Παπανικολάου.

Δείτε φωτογραφίες της -αγνώριστης πλέον- παραλίας Γλυφάδας:

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης