Κάθε μεσημέρι που οι μαθητές από τα σχολεία της Γκράβας στο Γαλάτσι τέλειωναν τα μαθήματα τους, η ομάδα των τριών εμπόρων είχε έτοιμα όλων των ειδών τα ναρκωτικά. Από κάνναβη και ναρκωτικά χάπια μέχρι κοκαΐνη με τους πελάτες να αγοράζουν ότι άντεχε το πορτοφόλι τους.

Τα πολλά παιδιά που έβγαιναν από το σχολικό συγκρότημα τους έδιναν την καλύτερη κάλυψη για να πουλάνε ανενόχλητοι. Δεν είχαν όμως αντιληφθεί τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που παρακολουθούσαν τις κινήσεις τους και κατάφεραν να τους συλλάβουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικοί βρήκαν και το διαμέρισμα – καβάντζα που είχαν οι δυο 29χρονοι και η 25χρονη συνεργός τους. Όπως φαίνεται και στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από την αστυνομία, τα ναρκωτικά ήταν μέσα σε βάζα, σε κούτες και όπου αλλού μπορούσαν να τα αποθηκεύσουν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ποσότητα ναρκωτικών βρέθηκε μέσα σε ένα γυάλινο βάζο με ρύζι που χρησίμευε για την απορρόφηση της υγρασίας. Στις έρευνες που έγιναν βρέθηκαν «10 κιλά και 865 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 204 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης, 45 γραμμάρια. κοκαΐνης, τρία φαρμακευτικά σκευάσματα, δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, ηλεκτρική πρέσα, δυο αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτα, εννιά κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 670 ευρώ».

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης