Σε μια έκταση κατάφυτη από πεύκα είναι χτισμένη η θρυλική πολυτελής βίλα του κιθαρίστα των Pink Floyd Ντέιβιντ Γκίλμουρ, στην Λίνδο της Ρόδου, η οποία πωλήθηκε σε μεγάλο πολυεθνικό όμιλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εξοχική κατοικία είχε βγεί στο σφυρί έναντι 1.100.000 ευρώ και τελικώς πωλήθηκε σε πολύ χαμηλότερη τιμή, στην πολυεθνική που προγραμματίζει να αναδείξει το πολυτελές ακίνητο φέρνοντας το στην αρχική του μορφή προκειμένου να το χρησιμοποιήσει ως εξοχική κατοικία των στελεχών της ή να το μισθώνει σε… γαλαντόμους τουρίστες.

Η 575 τ.μ. βίλα, που βρίσκεται κοντά στην ιστορική Λίνδο, αποτέλεσε επί σειρά ετών το ησυχαστήριο του Γκίλμουρ, που δηλώνει λάτρης της ΕλλάδαςΗ συνολικής επιφάνειας 575 τ.μ. βίλα, που βρίσκεται στην περιοχή Πεύκοι, κοντά στην ιστορική Λίνδο, αποτελούσε επί σειρά ετών εξοχική κατοικία του παγκόσμιου φήμης μουσικού, που είναι λάτρης της Ελλάδας.

Μάλιστα έχει ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης του Καστελόριζου, για το οποίο έχει συνθέσει και το ομώνυμο κομμάτι «Castellorizon». Το τραγούδι ήταν υποψήφιο για βραβείο Grammy καλύτερου instrumental rock κομματιού).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τεραστίων διαστάσεων σπίτι αποτελείται από συνολικά έξι διαφορετικά διαμερίσματα, εμβαδού 50 τ.μ το καθένα, διαθέτει συνολικά εννιά υπνδωμάτια, ενώ βρίσκεται σε απόσταση μόλις 30 μέτρων από την παραλία μέσα σε ένα κατάφυτο οικόπεδο 9.800 τ.μ.

Σύμφωνα με την Δημοκρατική, η απίστευτης ομορφιάς βίλα, που διαθέτει μια τεράστια πισίνα 120 τ.μ, βρίσκεται σε στρατηγικό σημείο, αφού απέχει 51 χλμ από την πόλη και το λιμάνι της Ρόδου και 55 χλμ από το διεθνές αεροδρόμιο του νησιού των ιπποτών.

Επί σειρά ετών η εντυπωσιακή βίλα αποτέλεσε το ησυχαστήριο του Γκίλμουρ.

Όσο για το εσωτερικό του σπιτιού, αυτό είναι διακοσμημένο με βαριά ξύλινα έπιπλα και αντικείμενα στο χρώμα του χρυσού. Οι εξωτερικοί χώροι διαθέτουν ξυλόγλυπτα και μαρμάρινα αγάλματα, ενώ οι φοίνικες δίνουν στην ατμόσφαιρα κάτι από Καραϊβική.

Το ακίνητο πωλήθηκε σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες με την διαμεσολάβηση της γνωστής κτηματομεσιτικής εταιρείας «Savvaidis & Αssociates».

Πηγή: dimokratiki.gr

Διαβάστε επίσης: Νέο δίσκο ετοιμάζουν οι Pink Floyd
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 7 Ιουλίου 2014, 01:12

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης