Πληθαίνουν οι πληροφορίες τις τελευταίες ώρες ότι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και τέθηκε σε καραντίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αρχιεπίσκοπος παρουσιάζει ήπια συμπτώματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε καραντίνα επίσης φέρεται να έχουν τεθεί – σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες – και όλα τα μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου αφού ο Συνοδικός Ιεράρχης βρέθηκε θετικός στον Cοvid-19.

Ωστόσο πηγές της Ιεράς Συνόδου και της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, διαψεύδουν κατηγορηματικά αυτές της πληροφορίες και αναφέρουν ότι δεν υφίσταται θέμα καραντίνας για τον Αρχιεπίσκοπο. Επίσης αναφέρουν ότι τη Δευτέρα που μας πέρασε απολυμάνθηκαν για λόγους προληπτικούς όλοι οι χώροι της Ιεράς Συνόδου. Σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους η Αρχιεπισκοπή Αθηνών δεν προτίθεται να προβεί σε επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το ζήτημα.

Πάντως, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, υπήρξε ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα υπήρξε μεταξύ των μελών της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου που συνήλθε για τον μήνα Νοέμβριο, στις 4-5-6/11, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από έγκυρους εκκλησιαστικούς κύκλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τις ίδιες πηγές, όλα τα μέλη της ΔΙΣ, και ο πρόεδρός της, Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, υπεβλήθησαν στις απαραίτητες εξετάσεις -Rapid test και μοριακές εξετάσεις- και ευρέθησαν αρνητικοί.

Όλοι ακολουθούν τις υποδείξεις των αρμόδιων υγειονομικών αρχών της Πολιτείας.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης