Νέα στοιχεία προέκυψαν σχετικά με το θέμα της σύλληψης του αστυνομικού και των δύο φίλων του που προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κορωπίου, με τον πρώτο εξ αυτών να κατηγορείται για άσκοπους πυροβολισμούς στον αέρα με το υπηρεσιακό του όπλο.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του με το zougla.gr, ο ένας απ’ τους τρεις εμπλεκόμενους στο περιστατικό, μιλώντας εξ ονόματος και των υπόλοιπων δύο, εξέφρασε τη θέση τους για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς και τη σύλληψή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο καταγγέλλων -του οποίου τα πλήρη στοιχεία, όπως και των άλλων δύο, βρίσκονται στη διάθεση του zougla.gr- μας δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν ρίφθηκε κανένας πυροβολισμός απ’ το όπλο, κάτι που θα αποδειχτεί ξεκάθαρα -όπως τόνισε- κι απ’ το αποτέλεσμα της βαλλιστικής εξέτασης, το οποίο θα γίνει γνωστό σε δύο μέρες.

Υποστήριξε, ακόμη, πως δεν βρέθηκαν κάλυκες ή σφαίρες στο σημείο ώστε να στοιχειοθετείται η προσαγωγή τους και επέμεινε πως θα δικαιωθούν απ’ το αποτέλεσμα της βαλλιστικής.

Στη μαρτυρία του πρόσθεσε, επίσης, πως το συμβάν έλαβε χώρα στην οδό Σπάτων στην Παλλήνη, ότι και οι τρεις τους επέβαιναν σε αυτοκίνητο μάρκας Citroen και ότι οι δύο αστυνομικοί που επέβαιναν σε περιπολικό μάρκας Scoda Octavia τούς σταμάτησαν για να τους κάνουν έλεγχο μετά από τηλεφωνική καταγγελία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξεκαθάρισε, τέλος, πως και οι τρεις -ο ίδιος, ο αστυνομικός κι ο τρίτος συνεπιβάτης του αυτοκινήτου- υπέβαλαν και εκείνοι μηνύσεις κατά των αστυνομικών που τους συνέλαβαν, κατά τη διάρκεια της πολύωρης κράτησής τους στο αστυνομικό τμήμα.

Τα πλήρη στοιχεία και των τριών βρίσκονται στη διάθεσή μας, ωστόσο δεν τα δημοσιεύουμε για ευνόητους λόγους. Τα αρχικά του αστυνομικού είναι Ν.Μ. και των άλλων δύο Π.Λ. και Ν.Τ., όπως μας γνωστοποίησε ο καταγγέλλων.  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης