Σεσημασμένος για κλοπές και υποθέσεις ναρκωτικών είναι ένας από τους τρεις τραυματίες Αλβανικής καταγωγής της χθεσινής αιματηρής συμπλοκής στη Βούλα.

Οι άλλοι δυο συμπατριώτες του χειρουργήθηκαν και νοσηλεύονται σοβαρά τραυματισμένοι στο νοσοκομείο με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί του Τμήματος Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής να μην έχουν καταφέρει να μιλήσουν μαζί τους. Ελαφρά τραυματίστηκαν ένας πελάτης αλλά και ένας υπάλληλος του φούρνου, ιρακινής καταγωγής. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο οι ώρες περνούν οι αστυνομικοί έχουν μια καλύτερη εικόνα για το τι συνέβη στην οδό Προόδου χθες το απόγευμα. Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο κάθονταν σε διπλανά τραπέζια. Κάποια στιγμή, και για άγνωστο λόγο, τα «αίματα άναψαν» και ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο.

Τότε βγήκαν τα όπλα και τα μαχαίρια… Οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν δυο κάλυκες των εννιά χιλιοστών και ένα μαχαίρι ενώ αυτόπτες μάρτυρες είπαν πως τον έναν από τους δυο τραυματίες τον έβαλαν σε ένα μαύρο τζιπ το οποίο έφυγε τρέχοντας από το σημείο.

Αυτό που ερευνούν οι αστυνομικοί είναι αν οι τραυματίες είναι όλοι οι εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο ή υπάρχει κάποιος που έφυγε καθώς δεν ήθελε να έρθει σε επαφή με τις αρχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ, στα εγκληματολογικά εργαστήρια μεταφέρθηκαν οι κάλυκες αλλά και το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε στη συμπλοκή, η οποία έγινε μπροστά στα μάτια των έκπληκτων θαμώνων. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης