Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομική Διεύθυνση της Κέρκυρας καθώς έπεσαν πυροβολισμοί σε μονοκατοικία κοντά σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή της Δασιάς το πρωί της Κυριακής. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 11.30 το πρωί, όταν η αστυνομία δέχτηκε το πρώτο τηλεφώνημα για πυροβολισμούς από άγνωστο δράστη, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε δύο άτομα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του startmediacorfu.gr, ο δράστης σκότωσε δύο Έλληνες, έναν άνδρα 63 ετών ο οποίος ζούσε στη Γαλλία και είχε αγοράσει σπίτι στην Κέρκυρα και μια 60χρονη γυναίκα, μόνιμη κάτοικο του νησιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχικά αναφέρθηκε ότι πρόκειται για ζευγάρι, ωστόσο νεότερες πληροφορίες τονίζουν ότι πρόκειται για την ιδιοκτήτρια δύο σπιτιών, στα οποία κατοικούσαν το θύμα και ο δράστης. Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, η γυναίκα έκανε έξωση στον δράστη με τον οποίο διαπληκτίστηκαν στην πίσω αυλή του σπιτιού.

Όπως αναφέρουν πηγές, ο δράστης φέρεται να είχε κτηματικές διαφορές με το ένα θύμα (τον άνδρα), κατά πληροφορίες για κάποια παρτέρια. Οι καβγάδες τους ήταν διαρκείς. Η ιδιοκτήτρια και των δύο σπιτιών το τελευταίο διάστημα φέρεται να είχε εκφράσει την επιθυμία να κάνει έξωση στον δράστη, γεγονός που τον εξόργισε.

Εν συνεχεία, ο δράστης ηλικίας 67 ετών, που ήταν γείτονάς τους, τούς έστησε καρτέρι και πυροβόλησε εν ψυχρώ προς το μέρος τους με αποτέλεσμα να χάσουν και οι δύο τη ζωή τους. Μετά το φονικό ο δράστης πήγε στο σπίτι του, όπου κλείδωσε την πόρτα και έπειτα έβαλε τέλος στη ζωή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και έχουν αποκλείσει την περιοχή.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο δράστης της διπλής δολοφονίας, έβαλε στο στόχαστρο και τους δύο με τους οποίους είχε κτηματικές διαφορές. Φέρεται να τους σκότωσε με την κυνηγετική του καραμπίνα.

Φωτογραφίες: corfutvnews.gr / corfupress.com

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης