Φωτορεπορτάζ: Νίκος Χριστοφάκης

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές το απόγευμα της Κυριακής, όταν ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του σε περιστατικό με πυροβολισμούς στα Σεπόλια, σε καφετέρια της περιοχής στην οδό Δυρραχίου 30. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, ένας άνδρας μπήκε στο κατάστημα και εκτέλεσε εν ψυχρώ έναν θαμώνα 32 ετών πυροβολώντας τον στο κεφάλι 8 φορές, και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Δεν είναι γνωστό για την ώρα αν ο δράστης ενεργούσε μόνος του. Οι Αρχές πάντως αποδίδουν το χτύπημα σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών διακίνησης ναρκωτικών με δράση στο κέντρο της Αθήνας

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα, αλβανικής καταγωγής, έχασε τη ζωή του από τους πυροβολισμούς. Ο δράστης φέρεται να διέφυγε με ταξί. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πληροφορίες αναφέρουν πως το θύμα έχει δεχτεί και στο παρελθόν επίθεση, τρεις φορές συγκεκριμένα, ενώ έχει απασχολήσει και τις Αρχές και έχει συλληφθεί, καθώς εμπλεκόταν σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών, σε απόπειρες ανθρωποκτονίας, ληστείες αλλά και σε ξεκαθαρίσματα λογαριασμών.

Μάλιστα, ο ίδιος ήταν που δέχτηκε επίθεση και τραυματίστηκε ελαφρά τον Φεβρουάριο στην Πλατεία Αττικής, με τους δράστες να ξεχνούν το όπλο τους σε ταξί καθώς διέφευγαν

Επίσης, μία ημέρα πριν από το περιστατικό στην Πλατεία Αττικής, το θύμα της εκτέλεσης στα Σεπόλια είχε εντοπιστεί με αλεξίσφαιρο γιλέκο και όπλα να οδηγεί ηλεκτρικό πατίνι σε τυχαίο έλεγχο στην Ομόνοια και είχε συλληφθεί. 

Στο σημείο βρίσκεται η μητέρα του θύματος:

Στην περιοχή μετέβησαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Έως αυτή την ώρα δεν έχει γνωστό εάν περίμενε απ΄ έξω συνεργός του δράστη. Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ενόπλου. 

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο: 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης