Φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης

Πυροβολισμοί έπεσαν πριν από λίγο έξω από ΚΕΠ στο Κορωπί. Σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία και άρχισε άμεσα κινητοποίηση για τον εντοπισμό του δράστη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άνδρας που βρισκόταν μέσα σε ένα ασημί όχημα πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν 50χρονο που βρισκόταν έξω από το ΚΕΠ. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Ο δήμαρχος Κρωπίας Δημήτρης Κιούσης μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 ανέφερε: «Πρόκειται για επεισόδιο μεταξύ Αλβανών Ρομά για τον έλεγχο των ναρκωτικών στην περιοχή».

Ο δήμαρχος εξήγησε ότι λόγω της πανδημίας όλες οι υποθέσεις στα ΚΕΠ εξυπηρετούνται στον εξωτερικό χώρο. Το περιστατικό συνέβη την ώρα που οι υπάλληλοι εξυπηρετούσαν έναν Αλβανό – Ρομά. Ανταγωνιστές του, όπως ανέφερε, πέρασαν από το σημείο και πυροβόλησαν εναντίον του προκαλώντας του διαμπερές τραύμα στο πόδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κος Κιούσης τόνισε ότι τα τελευταία 11 χρόνια έχει επανειλημμένα καταγγείλει ανάλογα περιστατικά στην αστυνομία και τους εκάστοτε υπουργούς Προστασίας του Πολίτη, ωστόσο δεν έχει γίνει τίποτε μέχρι τώρα. «Όλο το λεκανοπέδιο έρχεται να προμηθευτεί ναρκωτικά από τις συγκεκριμένες ομάδες», ανέφερε, προσθέτοντας ότι έχουν γίνει σχετικές καταγγελίες και έχουν προσκομιστεί στις αρμόδιες αρχές τα απαραίτητα έγγραφα.

Αυτό είναι το σημείο της επίθεσης

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης