Σε εγκληματική ενέργεια οφείλεται ο θάνατος της 78χρονης γυναίκας που εντοπίστηκε νεκρή μετά από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 4:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου στην διπλοκατοικία της στο Παλαιό Φάληρο . Όπως διαπιστώθηκε η γυναίκα είχε χτυπηθεί δύο φορές στην καρδιά με μαχαίρι. 

Ο 48χρονος γιος της, με τον οποίον μοιράζονταν το σπίτι, έχει συλληφθεί ανακρίνεται από την αστυνομία, ενώ η αστυνομία εντόπισε έναν σουγιά στο μπαλκόνι, ο οποίος εξετάζεται για να διαπιστωθεί αν είναι το φονικό όπλο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τις έρευνες αναμένεται να φωτίσουν οι καταθέσεις των συγγενικών και φιλικών προσώπων της 78χρονης αλλά και των γειτόνων της διπλοκατοικίας επί της οδού Σολωμού. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι από τους ενοίκους των διπλανών σπιτιών έχουν καταθέσει πως τα ξημερώματα άκουσαν φωνές και καβγά και στη συνέχεια την άτυχη γυναίκα να καλεί σε βοήθεια. 

Υπενθυμίζεται ότι, η πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου επί της οδού Σολωμού στο Παλαιό Φάληρο. Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε στις 03.42 και κινητοποιήθηκαν άμεσα 12 πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Οι πυροσβέστες ανέσυραν νεκρή τη γυναίκα και στη συνέχεια απεγκλώβισαν το γιο της. Αρχικά του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους διασώστες του ΕΚΑΒ, αλλά στη συνέχεια οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης